• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: ΕΔ2
1ος στα συνδυασμένα ο Lowes και στις ΕΔ2 ο Kallio
Νέα 10/07/2015 - 18:32

To 1:25,027 που έκανε το πρωί ο Sam Lowes ήταν τελικά και ο καλύτερος χρόνος της ημέρας, καθώς κανείς από τους αναβάτες της Moto2 δεν κατάφερε να πέσει κάτω από αυτό το όριο στις ΕΔ2.

 

Ο Βρετανός είχε μια ανώδυνη πτώση στην Κ1 στην αρχή, ενώ και στο τέλος παραλίγο να πέσει από highside, κάτι που απέτρεψε την τελευταία στιγμή! Ο Lowes κράτησε την πρώτη θέση, με τον Nakagami να τον ακολουθεί στη δεύτερη.

 

Ούτε ο Ιάπωνας κατάφερε να βελτιώσει τον πρωινό του χρόνο, ο οποίος όμως ήταν καλύτερος - για μόλις δυο χιλιοστά - από το χρόνο του Mika Kallio το απόγευμα, που χάρη στο 1:25,069 πήρε την πρώτη θέση.

 

Ο Φιλανδός ήταν τρίτος στα συνδυασμένα αποτελέσματα, με τον Aegerter να ακολουθεί στην τέταρτη θέση και τον Folger - ο καλύτερος Γερμανός σήμερα - να πετυχαίνει τον έκτο καλύτερο χρόνο.

 

Οι διαφορές των αναβατών της Moto2 ήταν πάρα πολύ μικρές και είναι ενδεικτικό ότι ο 7ος Johann Zarco ήταν μόλις 0,149δ πίσω από τον Lowes!

 

Ο Tito Rabat ακολούθησε στην όγδοη, δοκιμάζοντας την εγχειρισμένη του κλείδα κάνοντας προσομοιώσεις αγώνα με ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

 

Μια πτώση, εφτά περίπου λεπτά πριν από το τέλος, του Azlan Shah οδήγησε τους κριτές στο να σηκώσουν τις κόκκινες σημαίες, μιας και η μοτοσυκλέτα του είχε μείνει στη μέση της πίστας και υπήρχε διαρροή λαδιών.

 

Μετά από μια σύντομη διακοπή, οι ελεύθερες δοκιμές και τα 6,48λ που απέμεναν για το τέλος ολοκληρώθηκαν.

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποιημένος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring ΕΔ2: Συνεχίζει πρώτος ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα