• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: ΕΔ2
Απόλυτος κυρίαρχος ο Kent!
Νέα 10/07/2015 - 15:36

Ο Danny Kent και η Honda φαίνεται ότι δεν έχουν αντίπαλο στο Sachsenring, με τον νεαρό Βρετανό να συνεχίζει απτόητος να αυξάνει τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό, γράφοντας πολύ γρήγορους χρόνους!

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας είναι και ο μόνος που κατάφερε, σήμερα το μεσημέρι με θερμοκρασία ασφάλτου υψηλότερη σε σχέση με το πρωί, να κάνει χρόνο στο 1:26 και συγκεκριμένα 1:26,937!

 

Ο χρόνος του ήταν κάτω από το χρόνο που χάρισε πέρυσι την pole position τον Jack Miller και άφησε τον δεύτερο Antonelli με μεγάλη διαφορά πίσω του, στα 678χιλ!

 

Ο τελευταίος γύρος του Alexis Masbou ήταν ό,τι καλύτερο πέτυχε σήμερα στο Sachsenring και τον ανέβασε στην τρίτη θέση της λίστας με τους χρόνους! Ήταν η τρίτη Honda στις πρώτες θέσεις.

 

Έκπληξη αποτελεί η τέταρτη θέση του Oettl! Ο Γερμανός έκανε αρχικά έναν γρήγορο γύρο ακολουθώντας τον Danny Kent, αλλά στη συνέχεια κατέβασε εντυπωσιακά το χρόνο του (μόνος του) και ήταν η καλύτερη ΚΤΜ!

 

Στην πεντάδα ο Karel Hanika που έχει καλή παρουσία στη Γερμανία, ολοκληρώνοντας μπροστά από τους Vazquez και Locatelli. Θέση στη δεκάδα πήραν και οι Bagnaia, McPhee και Isaac Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring ΕΔ2: Συνεχίζει πρώτος ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring ΕΔ1: «Ασύμμετρος» Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα