• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Εμείς νικήσαμε!
Αυτό που νιώθω είναι ότι εμείς κερδίσαμε
Νέα 29/06/2015 - 11:51

Ο αναβάτης της Repsol Honda, Marc Marquez, πιστεύει ότι είναι αυτός που κέρδισε τον αγώνα στην Ολλανδία, μετά την επαφή που είχε με τον Rossi στο τελευταίο εσάκι της πίστας!

 

Μετά την επαφή, ο Rossi «έκοψε» δρόμο εκτός πίστας και τερμάτισε στην 1η θέση, ενώ ο Marquez κατάφερε κι αυτός να κρατηθεί πάνω στην Honda του και να επιστρέψει στο βάθρο για πρώτη φορά μετά την Jerez.

 

«Έκανα ένα λάθος τρεις γύρους πριν το τέλος, όταν και μου έκανε μια μικρή διαφορά, αλλά στο τέλος την κάλυψα και σε όλο τον αγώνα είχα μελετήσει καλά το τελευταίο εσάκι, για να βάλω στην κατάλληλη θέση τη μοτοσυκλέτα και να μην του δώσω χώρο».

 

«Αλλά οκ, δεν περίμενα να κόψει τη στροφή. Αυτό που νιώθω είναι ότι εμείς κερδίσαμε τον αγώνα, όχι ότι μετράει αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για τον επόμενο αγώνα να είμαστε και πάλι σε υψηλό επίπεδο».

 

«Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας ότι επιστρέψαμε και ειδικά σε μια πίστα όπου δυσκολευόμαστε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το διασκεδάζουμε και πάλι μέσα στην πίστα και πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Πρέπει βέβαια να δουλέψουμε σε κάποια σημεία, ιδίως στο τέλος του αγώνα. Αλλά οκ, στον αγώνα ήμουν ψύχραιμος, ήρεμος και πίσω του μελετούσα καλά που θα μπορούσα να τον περάσω».

 

«Στο πρώτο κομμάτι θα μπορούσα να ήμουν και πιο γρήγορος, αλλά πρόσεξα τα ελαστικά και είμαι χαρούμενος με αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Βγήκαμε κερδισμένοι...

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Marquez δεν μου έδωσε επιλογή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα