• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ3: Στην κορυφή και πάλι ο Rossi!
Το 1-2 έκανε η Yamaha, μικρή διακοπή λόγω βροχής!
Νέα 26/06/2015 - 13:21

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τις ελεύθερες δοκιμές ο Valentino Rossi, ο οποίος - όπως έδειξε και από χτες - βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με το 1:33, 167δ έγραψε νέο απόλυτο χρόνο για το Assen!

 

Η Yamaha κατάφερε να κάνει σήμερα το πρωί το 1-2 με τον Jorge Lorenzo να είναι στη δεύτερη θέση και ένα δέκατο πίσω από τον ομόσταυλό του.

 

Το δίδυμο της Ducati ήταν στην τρίτη και την τέταρτη θέση, με τον Andrea Iannone να είναι μόλις 17 χιλιοστά πιο αργός από τον Lorenzo!

 

Λίγο μετά το ξεκίνημα των ΕΔ, άρχισε να πέφτει ένα ψιλόβροχο που οδήγησε τους αναβάτες πίσω στα γκαράζ τους και τους στέρησε περίπου δέκα λεπτά από το τρίτο 45λέπτο.

 

Φορώντας φρέσκα ελαστικά, ο Valentino Rossi κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή, με τον Ιταλό να δείχνει δυνατός και στον ένα γύρο, πολύ σημαντικό ενόψει των κατατακτηρίων.

 

Ο Smith - ο οποίος χτες δεν μπήκε στη δεκάδα επειδή το πίσω ελαστικό που φόρεσε ήταν προβληματικό - σήμερα απέδειξε ότι δεν είναι τυχαία η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα και πήρε την 5η θέση.

 

Το δίδυμο της Honda έπεσαν στην έκτη κι έβδομη θέση, από το 1-2 που είχαν κάνει τη χτεσινή ημέρα, με τον Marc Marquez να είναι η κορυφαία Honda!

 

Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, με τους εννέα πρώτους να έχουν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο!

 

Ο νεοφερμένος Maverick Vinales κατάφερε να μπει στη δεκάδα, σημειώνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Pol Espargaro και τον Cal Crutchlow που θα τον συνοδεύσουν στις ΚΑΤ2.

 

Εκτός δεκάδας ο Aleix Espargaro - έκπληξη - με τον Ισπανό να είναι 12ος, πίσω από τον Danilo Petrucci, ενώ τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Scott Redding που επίσης θα δώσει μάχη στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2 ΕΔ3: Κορυφαίος ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3 ΕΔ3: Συνεχίζεται η κυριαρχία του Kent!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα