• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2 ΕΔ2: Στο τέλος Zarco!
Πήρε την 1η θέση χάρη στον τελευταίο του γύρο!
Νέα 25/06/2015 - 17:54

Όπως ο Lowes στις ΕΔ1, έτσι και ο Johann Zarco στις ΕΔ2 κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση μερικά δευτερόλεπτα αφού είχε πέσει η καρώ σημαία!

 

Ο Γάλλος είναι στην κορυφή των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχει δείξει έναν πολύ δυνατό ρυθμό, όντας ο μόνος με έξι γύρους στο 1:37 κι εφτά στο 1:38 στην τελευταία του έξοδο.

 

Η συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος των ΕΔ2 βοήθησε τον Γάλλο στο να γράψει αυτόν τον πολύ καλό χρόνο, καθώς η θερμοκρασία στην άσφαλτο δεν ανέβηκε σε απαγορευτικά επίπεδα.

 

Ο Simone Corsi ακολουθούσε τον Tito Rabat και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ολοκληρώνει μόλις έβδομος.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν βγήκε στα pits κι έκανε 26 συνεχόμενους γύρους (ο αγώνας θα γίνει σε 24) με τους 21 από αυτούς να είναι στο 1:38!

 

Δυο αναβάτες της Speed Up ήταν και πάλι στη δεκάδα, με τον Sam Lowes να είναι τρίτος και τον Julian Simon να υποχωρεί από την 5η το πρωί στην 10η το απόγευμα.

 

Ο Jonas Folger πήρε την τέταρτη θέση μπροστά από την ευχάριστη έκπληξη της ημέρας που ακούει στο όνομα Alex Marquez! Ο Ισπανός ήταν πέμπτος και με καλύτερο χρόνο στον ένα γύρο από τον Rabat!

 

Θέση στη δεκάδα πήραν και οι Xavier Simeon, Alex Rins και Franco Morbidelli.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ήταν μια καλή Πέμπτη

« Προηγούμενο άρθρο

Assen ΕΔ2: Το 1-2 η Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα