• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen ΕΔ1 Moto2: «Έκλεψε» την 1η θέση ο Lowes!
Εντυπωσιακές οι πρώτες ΕΔ, θύμισαν κατατακτήριες
Νέα 25/06/2015 - 13:23

Άρωμα κατατακτηρίων είχαν οι ΕΔ1 της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην πίστα του Assen, με τον Sam Lowes να «κλέβει» στο τέλος την πρώτη θέση!

 

Ο Βρετανός - με την καρώ σημαία να είχε πέσει - ήταν στον τελευταίο του γύρο όπου τα πήγε περίφημα στο τρίτο και κυρίως στο τέταρτο κομμάτι, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση!

 

Για αρκετά λεπτά βρισκόταν εκεί ο εκπληκτικός Thomas Luthi, ο οποίος ήταν ο μόνος από τους αναβάτες με ρυθμό στο μεσαίο 1:38 (οχτώ σχεδόν συνεχόμενους γύρους) και σίγουρα θα είναι πολύ χαρούμενος.

 

Ο Rabat μπήκε στα pits μόνο μια φορά και στη δεύτερη έξοδό του είχε σταθερό γυρολόγιο, αλλά στο χαμηλό 1:39 και με τέσσερεις γύρους στο 1:38.

 

Την έκπληξη έκανε ο Julian Simon στην πέμπτη θέση - με πλαίσιο της Speed UP κι αυτός, όπως και ο Lowes - με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Johann Zarco, να υποχωρεί στο τέλος στην έκτη θέση.

 

Σημαντική η παρουσία του Alex Marquez στη δεκάδα, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που έπεσε στο 1:38, με τον Alex Rins να ολοκληρώνει 15ος και δυο δέκατα πιο αργός από τον πρώην ομόσταυλό του στην Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3 ΕΔ2: Σε άλλο επίπεδο ο Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen ΕΔ1: Κεφάτος ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα