• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Test Catalunya
Δοκίμασαν δυο νέα ελαστικά της Dunlop
Νέα 17/06/2015 - 12:34

Μετά από τον πολύ ωραίο αγώνα της μεσαίας κατηγορίας στην πίστα της Catalunya, οι ομάδες και οι αναβάτες της Moto2 επέστρεψαν χτες στην πίστα για ένα ακόμα επίσημο τεστ.

 

Πέρα από τον προγραμματισμό που είχε κάνει η κάθε ομάδα, στους αναβάτες της κατηγορίας δόθηκαν και δυο νέα πίσω ελαστικά της Dunlop, με τις αρχικές εκτιμήσεις και σχόλια των αναβατών να είναι πολύ θετικά.

 

Ο Syahrin ήταν από τους πρώτους που τα δοκίμασε και αμέσως τόνισε ότι είναι καλύτερα από τα προηγούμενα. Κατάφερε όχι μόνο να ρίξει δυο δέκατα το χρόνο του, αλλά υπογράμμισε ότι δεν είχαν τόση φθορά, ενώ έδιναν μεγαλύτερη ευστάθεια.

 

Πολλές ήταν οι ομάδες που επικεντρώθηκαν σε διαφορετικά set-up στις αναρτήσεις τους.

 

Οι Cardus και Schrotter είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια καινούργια ανάρτηση της Kayaba, ενώ και η WP έφερε αναβαθμίσεις, τις οποίες σχολίασε θετικά ο Anthony West.

 

Νέα πράγματα έφερε και η Ohlins για τους αναβάτες της, με τον Simone Corsi να σχολιάζει μετά το τεστ ότι του άρεσε καλύτερα η αίσθηση της μοτοσυκλέτας.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και μεγάλος νικητής του αγώνα της Κυριακής, Johann Zarco, δούλεψε στις ρυθμίσεις του πλαισίου του και παράλληλα προσπάθησε να βελτιώσει το σύστημα ψεκασμού της μοτοσυκλέτας του.

 

Πολλή δουλειά περίμενε τον Sam Lowes με τις ρυθμίσεις της ανάρτησής του, ενώ προσπαθώντας να βελτιώσει την αίσθησή του πάνω στην Speed Up, δούλεψε και στη θέση του πάνω στη μοτοσυκλέτα.

 

Ο Βρετανός είχε, δυστυχώς, μια μικρή πτώση προς το τέλος της ημέρας στην Catalunya, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

 

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της και την Τρίτη, λίγο μετά τα μέσα του τεστ, αλλά για πολύ λίγο κι έτσι - μετά από ένα μεσημεριανό διάλειμμα - οι περισσότεροι αναβάτες ξαναβγήκαν στην πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Στο βάθρο ο Πίππος στις Σέρρες

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Δεν μας έχει συμβεί ξανά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα