• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3: Η νίκη στον «στρατηγό» Kent!
Είχε την καλύτερη στρατηγική και πήρε τους 25β
Αποτελέσματα 14/06/2015 - 18:10

Στην ηλιόλουστη πίστα της Καταλονίας, οι αναβάτες της μικρής κατηγορίας πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, με τον Danny Kent να περνά πρώτος τη γραμμή του τερματισμού και να σημειώνει την τέταρτη φετινή του νίκη!

 

Έξι αναβάτες είχαν ξεχωρίσει στο τέλος, με τη μάχη για την πρώτη θέση να κρίνεται στα 35 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Ο Danny Kent ήταν πολύ δυνατός στο τελευταίο κομμάτι της πίστας και αυτό εκμεταλλεύτηκε στο τέλος!

 

Ο Βρετανός ακολούθησε την καλύτερη στρατηγική στον αγώνα και στο τέλος επιβραβεύτηκε. Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει από τους μπροστά, αποφάσισε να μείνει πίσω και στο τέλος να ανεβάσει το ρυθμό του για να πάρει τη νίκη και να αυξήσει τη διαφορά του στη βαθμολογία από τον δεύτερο στους 51β.

 

Το τέταρτό του βάθρο φέτος πήρε ο Enea Bastianini, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ιταλός πίεσε στο τέλος αλλά δεν κατάφερε για λίγο να περάσει τον Kent. Ο ίδιος ήταν πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμά του, παρά το ότι δεν μπήκε καλά η 4η ταχύτητα στην τελευταία στροφή και του στέρησε την ευκαιρία για νίκη.

 

Μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα σε Le Mans και Mugello, ο Efren Vazquez κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο, επικρατώντας για 87χιλ στη μάχη για την τρίτη θέση από τον Niccolo Antonelli.

 

Ο Vazquez ήταν εκνευρισμένος, όπως και ο ίδιος δήλωσε, διότι δεν κατάφερε να κάνει αυτό που ήθελε στους τελευταίους δυο γύρους. Προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κάνοντας και ρεκόρ πίστας με 1:50,606.

 

Ο Niccolo Antonelli σκαρφάλωσε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, μετά το καλύτερό του αποτέλεσμα φέτος στην κατηγορία και την τέταρτη θέση που πήρε στην Catalunya. Μετά τη νίκη του στην Ιταλία, ο Oliveira δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση στον αγώνα.

 

Ο Jorge Navarro ήταν ο τελευταίος από τους έξι αναβάτες που ήταν στο μπροστινό γκρουπ, που είναι επίσης το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία. Στη δεκάδα μπήκαν και οι Vinales, Fenati, Binder και Oettl.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2: Αγώνας

Χορηγοί