• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2: Συγκλονιστικός Zarco!
Στο τέλος πήρε φοβερή νίκη επί των Rins-Rabat
Αποτελέσματα 14/06/2015 - 18:08

Οι τελευταίοι γύροι του αγώνα της μεσαίας κατηγορίας (Moto2) ήταν φανταστικοί και ανέδειξαν μεγάλο νικητή ένα πανίσχυρο Johann Zarco!

 

Ο πιο σταθερός αναβάτης της κατηγορίας - και ο μοναδικός που έχει βαθμούς σε όλους τους μέχρι τώρα Γύρους - ήταν συγκλονιστικός στους τελευταίους γύρους! Ο Γάλλος έκανε άσχημη εκκίνηση, όμως στη συνέχεια ανέβασε το ρυθμό του!

 

Αφού κατάφερε να περάσει τον Lowes και να του καλύψει μια διαφορά 1,2δ που είχε ο Βρετανός όταν ήταν στην τρίτη θέση, ο Zarco πρόλαβε τους δυο αναβάτες μπροστά του και τους νίκησε για να πάρει τη δεύτερη φετινή του νίκη και το έκτο του βάθρο στους εφτά πρώτους αγώνες!

 

Ο Alex Rins επέστρεψε στις εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει από την αρχή του Πρωταθλήματος και κάνοντας δυνατό αγώνα, κατάφερε να πάρει τους 20β της δεύτερης θέσης! Ο Rins είχε ένα άνοιγμα της γραμμής του προς το τέλος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε και πήρε την 1η θέση ο Zarco.

 

Χαρούμενος με το τέταρτο συνεχόμενο βάθρο του, ο Tito Rabat θα μπορούσε να πάρει τη δεύτερη θέση σήμερα, ωστόσο ούτε αυτός δεν απέφυγε ένα μικρό άνοιγμα της γραμμής του στις τελευταίες στροφές του τελευταίου γύρου, όταν και τον πέρασε ο Rins.

 

Ο Lowes προσπάθησε να μείνει κοντά στους τρεις πρωτοπόρους, κάτι που όμως δεν ήταν εφικτό και στο τέλος συμβιβάστηκε με την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Luis Salom που ολοκλήρωσε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στην πέμπτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί