• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto2: Φοβερός χρόνος από Zarco!
Πήρε την pole κι έγινε ο πρώτος που γράφει 1:45 στην Καταλονία!
Νέα 13/06/2015 - 18:21

Με έναν καταπληκτικό χρόνο στο 1:45,895 ο Johann Zarco πήρε τη δεύτερη pole position για φέτος και έβδομη της καριέρας του, σημειώνοντας φυσικά και νέο απόλυτο χρόνο στην Catalunya, μιας και κανείς ποτέ αναβάτης της Moto2 δεν είχε καταφέρει να πέσει κάτω από το 1:46!

 

Ο Zarco τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική αυτή η 1η θέση, ενώ στον αυριανό αγώνα θα προσπαθήσει να φανεί έξυπνος καθ’ όλη τη διάρκειά του και να κάνει σωστή διαχείριση γενικά, ενώ υπογράμμισε ότι ο στόχος δεν είναι άλλος παρά η νίκη.

 

Ο Folger, νικητής του Qatar και της Jerez, θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση, προβληματιζόμενος - όπως και πολλοί άλλοι στην κατηγορία - για την επιλογή των ελαστικών. Το σημαντικό για τον ίδιο είναι οι σημαντικές αλλαγές που έκαναν χτες στη μοτοσυκλέτα και του βγήκαν.

 

Ο Tito Rabat κλείνει την πρώτη σειρά και προετοιμάζεται για να παλέψει αύριο για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, στο φετινό Πρωτάθλημα. Ο Ισπανός που έδειξε τρομερό ρυθμό από την πρώτη ημέρα, τόνισε ότι για να έρθει αυτή, θα πρέπει να βελτιώσει κι άλλο τη μοτοσυκλέτα και το ρυθμό του.

 

Στη δεύτερη σειρά ο Aegerter, συνεχίζει την ανοδική του πορεία που ξεκίνησε πριν δυο εβδομάδες με το βάθρο στον αγώνα του Mugello. Δίπλα του ο Sam Lowes και ο Luis Salom που συνέχισε δυνατά μετά τις ΕΔ3 σήμερα το πρωί.

 

Ο Rins έμεινε στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Simone Corsi που είχε τον καλύτερο χρόνο σήμερα το πρωί και τον Sandro Cortese που ξεκίνησε δυνατά, δεν κατάφερε να ακολουθήσει όμως τους χρόνους των μπροστά στο τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Caltalunya WU: Ο Lorenzo μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya ΚΑΤ: Η Suzuki σε πελάγη ευτυχίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα