• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya Moto3 ΚΑΤ: Pole με ρεκόρ για Bastianini!
Ένα επίπεδο πάνω οι Bastianini και Kent
Νέα 13/06/2015 - 15:23

Ο Enea Bastianini κατάφερε στην Catalunya, στην πίστα όπου πέρυσι είχε πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα στην κατηγορία όντας δεύτερος πίσω από τον Alex Marquez, να πάρει την πρώτη pole της καριέρας του!

 

Ο Ιταλός αναβάτης ξεκίνησε με φοβερή αυτοπεποίθηση τις κατατακτήριες και με το 1:50,137 σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση παίρνοντας τον απόλυτο χρόνο στη συγκεκριμένη πίστα από τον Alex Marquez, που πέρυσι του είχε χαρίσει την pole.

 

Ο μόνος που κατάφερε να πλησιάσει τον Ιταλό ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, ο Danny Kent που έμεινε στη δεύτερη θέση με διαφορά κάτι περισσότερο από ένα δέκατο.

 

Μετά το Le Mans φέτος, όπου ήταν δεύτερος στις ΚΑΤ, ο Navarro κατάφερε και σήμερα να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης, παίρνοντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο την 3η θέση από τον Niccolo Antonelli.

 

Η καλύτερη KTM ήταν αυτή του Miguel Oliveira, που βλέπει τέσσερεις Honda μπροστά του κι άλλες δυο πίσω του, αυτές του Efren Vazquez και του Fabio Quartararo.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Niklas Ajo, Phillipp Oettl και Hiroki Ono, ενώ αξιόλογη ήταν η παρουσία της Maria Herrera σήμερα, με την Ισπανίδα να κάνει τον 14ο καλύτερο χρόνο.

 

Η καλύτερη φετινή παρουσία της σε κατατακτήριες φέτος, ήταν στο Le Mans όταν ξεκίνησε στην 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya ΚΑΤ: Η Suzuki σε πελάγη ευτυχίας!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto2 ΕΔ3: Έλαμψε ο Corsi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα