• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya ΕΔ3: Κορυφή ο Vinales!
Εκτός δεκάδας ο Pedrosa και ο Iannone
Νέα 13/06/2015 - 14:54

Τα χαμόγελα στη Suzuki είναι πλατιά, καθώς οι αναβάτες της έκαναν το 1-2 στις ΕΔ3 σήμερα το πρωί στην Καταλονία, με τον Vinales να εντυπωσιάζει και να γράφει το όνομά του στην πρώτη θέση!

 

Ο ταλαντούχος αναβάτης ήταν εκπληκτικός, καθώς πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι ακόμα και με το μεσαίο ελαστικό, είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο!

 

Το αναβαθμισμένο μοτέρ της GSX-RR μεταφέρει πιο ομαλά τη δύναμη στην άσφαλτο και αυτό - σε συνδυασμό με το εκπληκτικό πλαίσιο της Suzuki - επέτρεψε στους αναβάτες της να σκαρφαλώσουν στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Aleix Espargaro είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ3, έχοντας τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Jorge Lorenzo, ωστόσο στα συνδυασμένα αποτελέσματα πήρε τη δεύτερη θέση, μιας και ο δεύτερος ταχύτερος γύρος του ήταν καλύτερος από αυτόν του αντιπάλου του.

 

Ο Lorenzo ήταν εξαιρετικά δυνατός και σταθερός και σήμερα το πρωί, κάνοντας όχι μόνο δέκα συνεχόμενους γύρους στο 1:41, αλλά όντας δυνατός και στον ένα γύρο που θα είναι αποφασιστικής σημασίας για τις κατατακτήριες αργότερα.

 

Με τους τρεις πρώτους να έχουν διαφορά στα 53 χιλιοστά, ο τέταρτος Andrea Dovizioso ήταν τέταρτος και δυο δέκατα πιο πίσω. Ακολουθεί ο Marquez ο οποίος δεν επανέλαβε τα λάθη του Mugello και πολύ γρήγορα εξασφάλισε θέση στην πρώτη σειρά.

 

Στην Honda έχουν καινούργια εξάτμιση, την οποία δοκίμασε σήμερα ο Dani Pedrosa αλλά δυστυχώς για τον ίδιο δεν του έδωσε αυτό που ήθελε για να καταφέρει να μπει στους δέκα καλύτερους.

 

Στην Monster Tech3 και οι δυο αναβάτες της κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα, με τον Pol Espargaro στην 6η θέση και τον Bradley Smith στη δέκατη. Ο Rossi στο τέλος κατάφερε να μπει στη δεκάδα, κάτι που έκαναν και οι Hernandez και Crutchlow.

 

Πλην του Pedrosa, τη μάχη για τη μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις στο πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων, θα δώσει και η δεύτερη εργοστασιακή GP15, αυτή δηλαδή του Andrea Iannone.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto2 ΕΔ3: Έλαμψε ο Corsi!

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya Moto3 ΕΔ3: Τρεις στο 1:50!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα