• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Κάντο όπως ο Rossi!
Πριν εννέα χρόνια, το 2006
Νέα 05/06/2015 - 11:33

Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία, Marc Marquez, μπορεί να βρίσκεται πλέον 49 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi, ωστόσο ο τελευταίος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο αναβάτης της Honda μπορεί να επιστρέψει δριμύτερος!
 

Ήταν η συναρπαστική σεζόν του 2006 - και τότε με τρία ανταγωνιστικά εργοστάσια - όταν ο Valentino Rossi κατάφερνε να καλύψει μια διαφορά 51 βαθμών από τον Nicky Hayden!

 

Μάλιστα, η τρομερή αντεπίθεση αυτή του Ιταλού θρύλου ολοκληρώθηκε μέσα σε μόλις πέντε Γύρους Πρωταθλήματος, με τον Rossi να ετοιμαζόταν για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Valencia, έχοντας μια διαφορά 8 βαθμών από τον Αμερικανό.

 

Φυσικά οι περισσότεροι θα θυμούνται την πτώση του Vale στον τελευταίο αγώνα και τη στέψη του Hayden ως Παγκόσμιου Πρωταθλητή, ωστόσο εν προκειμένω η Honda και ο Marc Marquez έχουν μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να εκμεταλλευτούν.

 

Τότε, το 2006, ο Rossi είχε 65 βαθμούς μετά τους πρώτους έξι αγώνες, με τον Marquez στο ίδιο διάστημα φέτος να μετρά 69.

 

Όπως και φέτος ο Marquez, έτσι και τότε ο Rossi είχε δυο Γύρους που δεν πήρε βαθμό, αν και ο Ιταλός άσος είχε δυο νίκες έναντι μόλις μιας φέτος για τον Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Catalunya: Αμφίβολος ο Rins

« Προηγούμενο άρθρο

Octo Telematics British Grand Prix

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα