• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το παράπονο του Marquez
Αποκαλύπτει ο Shuhei Nakamoto
Νέα 04/06/2015 - 15:35

Ο αντι-Πρόεδρος του HRC μίλησε για τη δύσκολη σεζόν του HRC και του Marc Marquez, την πολύ ανταγωνιστική Yamaha και τις δυσκολίες με τον κινητήρα της Honda RC213V.

 

Η συνέντευξη του ισχυρού άνδρα του HRC δόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Movistar TV πριν την έναρξη του Γύρου στο Mugello, με τον Nakamoto να μιλά για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

 

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Marquez τη φετινή σεζόν, σχολίασε: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το μπροστινό ελαστικό στο Le Mans».

 

«Ο Marc δεν ήταν χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα, το στήσιμο και τα χαρακτηριστικά του κινητήρα... πολλά πράγματα. Το παράπονό του ήταν ότι είχε πολλή ροπή και πολλή δύναμη, αλλά αυτό μπορούμε να το διαχειριστούμε».

 

«Αν ήταν το αντίθετο, αν έκανε παράπονα ότι δεν υπάρχει αρκετή δύναμη, τότε δεν θα μπορούσαμε!»

 

Από την άλλη η Yamaha απολαμβάνει πέντε (πλέον) νίκες στους πρώτους έξι αγώνες της σεζόν και ειδικά ο Jorge Lorenzo στους τρεις τελευταίους έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις πάνω στην Μ1 του.

 

«Ναι, φυσικά κι έκαναν ένα μεγάλο βήμα εμπρός στο Le Mans, αλλά αν οι συνθήκες παρέμεναν ίδιες όπως στο ζέσταμα, θεωρώ ότι εύκολα ο Marc θα είχε πάρει τη νίκη. Βελτιώνεται κι έχει ήδη αλλάξει το στυλ του».

 

«Μόλις καταφέρουμε να βρούμε λύσεις με τον κινητήρα και το πλαίσιο, θα μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά και ακόμη να περάσουμε τους κορυφαίους αναβάτες».

 

Αν και η κουβέντα περιστρέφεται στον επιθετικό χαρακτήρα του κινητήρα της RC213V, ο Nakamoto δεν δείχνει να προβληματίζεται ιδιαίτερα.

 

«Σαφώς και προσπαθούμε να βελτιώσουμε αυτόν τον τομέα, αλλά ο κινητήρας δεν είναι το βασικό μας πρόβλημα. Ο Marc ήταν δεύτερος στην Jerez, αλλά είχε τραυματισμένο χέρι κι έκανε αγώνα 20δ πιο γρήγορο από πέρυσι, άρα έχουμε βελτιωθεί».

 

«Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που έχουμε κερδίσει μόνον έναν αγώνα φέτος. Έχουμε αρκετές ιδέες τόσο για το Mugello, όσο και για τους επόμενους δυο-τρεις αγώνες... φυσικά δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες!»

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Νίκη της Suzuki στο 24ωρο Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα