• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τραυματισμός στον αστράγαλο για Crutchlow
Μετά την πτώση του στον Γύρο του Mugello
Νέα 04/06/2015 - 15:02

Η πτώση που είχε στο Mugello την περασμένη Κυριακή ο Cal Crutchlow, του «στοίχισε» ένα στραμπουλιγμένο δεξί αστράγαλο.

 

Ο αναβάτης της CWM κρατούσε την πέμπτη θέση στον αγώνα, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα - στο πρωινό ζέσταμα - ο Βρετανός είχε πέσει για πρώτη φορά.

 

Μαζί με τον Marquez, ο Cal Crutchlow επέλεξε και αυτός να φορέσει το σκληρό μπροστινό για τον αγώνα, και θεωρεί ότι αυτό φταίει για την πτώση. Να θυμίσουμε ότι από μπροστινό έπεσε και ο Marquez στον αγώνα.

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος για όλους. Κάναμε ένα καλό Σ/Κ μέχρι τον αγώνα. Το πρωί είχα μια σφοδρή πτώση και χτύπησα αρκετές φορές το κεφάλι μου και το χέρι μου. Στον αγώνα, η 5η θέση που ήμουν ήταν πολύ καλή, δεδομένων των τραυματισμών μου».

 

«Δυστυχώς είχα το σκληρό μπροστά και δεν έστριβε καλά η μοτοσυκλέτα».

 

Η πτώση για τον Crutchlow ήρθε στον 21ο από τους 23 γύρους κι ενώ προσπαθούσε να κρατήσει πίσω του έναν ανεβασμένο Bradley Smith. Ο 29χρονος άσος πιστεύει ότι χωρίς τους τραυματισμούς και μ’ ένα καλύτερο στήσιμο, θα μπορούσε να ήταν πιο κοντά στους εργοστασιακούς.

 

«Δεν ήμασταν και τόσο μακριά από τους εργοστασιακούς, αλλά μ’ ένα λίγο καλύτερο set-up θα ήμασταν πιο κοντά. Το σκληρό με πρόδωσε βέβαια κι έπεσα και το πόδι μου πιάστηκε κάτω από τη μοτοσυκλέτα και χτύπησε τον αστράγαλό μου».

 

Για τον Crutchlow, ο οποίος μετά την πτώση του έχασε μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα, απομένουν λιγότερο από δυο εβδομάδες ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, πριν τον επόμενο Γύρο στην Catalunya.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Νίκη της Suzuki στο 24ωρο Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Είναι σκληρό αυτό το άθλημα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα