• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Η καλύτερη δυνατή δουλειά» για τον Smith!
Αλλαγές πριν τον αγώνα βοήθησαν τον Βρετανό
Νέα 04/06/2015 - 10:04

Ο Bradley Smith κατάφερε στο Mugello να πάρει την πέμπτη θέση, που είναι και το καλύτερό του αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν.

 

Ξεκινώντας από την 11η θέση, η εκκίνηση του Βρετανού ήταν εξαιρετική και ήταν πέμπτος στο τέλος του πρώτου γύρου! Ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να μείνει κοντά στις Ducati και τον Marquez που ακολουθούσαν τον Lorenzo.

 

Ο λόγος; «Δεν μπορούσα να κάνω το μπροστινό να δουλέψει όπως ήθελα», αποκάλυωε ο Βρετανός, ο οποίος λόγω της ζέστης, πόνταρε στο σκληρό μπροστινό της Bridgestone για τον αγώνα.

 

«Ήταν όπως στο Le Mans, που με τις υψηλότερες θερμοκρασίες και με τη γλιστερή άσφαλτο έπρεπε να φορέσουμε το σκληρό μπροστά που δεν είχε τόσο καλή πρόσφυση στα πλάγια και με γεμάτο ντεπόζιτο γλίστραγε λίγο».

 

«Γι’ αυτό και είμαι λίγο απογοητευμένος, διότι αν και είχαμε βελτιωθεί σε σχέση με το Le Mans και δεν χάναμε τόσο πολύ, χάναμε και πάλι λίγο χρόνο. Πρέπει να το δούμε και να βρούμε ιδέες για τον επόμενο Γύρο».

 

Στη συνέχεια βρέθηκε να δίνει μάχες με τον Crutchlow για την πέμπτη θέση και τον ομόσταυλό του να είναι πιο πίσω.

 

«Ήταν από τους πρώτους αγώνες που δώσαμε μαζί μάχες στην πίστα. Προφανώς η Μ1 κερδίζει σε ταχύτητα στις γρήγορες στροφές, ενώ η Honda μπορεί να μπει πιο δυνατά στις στροφές και να πιέσει περισσότερο το μπροστινό».

 

Εν τέλει ο Crutchlow έπεσε στην Arrabbiata 1 κι έτσι ο Smith πήρε την πέμπτη θέση, κερδίζοντας μια θέση από τον συμπατριώτη του στο βαθμολογικό πίνακα. Μετά τον αγώνα, αποκάλυψε ότι οι αλλαγές που έκανε του έδωσαν μεγαλύτερη ευστάθεια στα εσάκια της πίστας.

 

«Βασικά με τις αλλαγές που κάναμε η μοτοσυκλέτα ήταν πιο διαχειρίσιμη και στις αλλαγές κατεύθυνσης δεν έχανε τη γραμμή της και ήταν πιο σταθερή. Μου έδωσε την ασφάλεια που ήθελε για τους 23 γύρους».

 

«Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή δουλειά και ο ρυθμός μας ήταν σταθερός».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Είναι σκληρό αυτό το άθλημα...

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Αμφίβολος ο Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα