• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Το τελευταίο αντίο στο Mugello;
Δυσοίωνο το μέλλον του στην Aprilia
Νέα 03/06/2015 - 10:05

Πολλά είναι τα ερωτήματα για το κίνητρο πλέον του Melandri στην ομάδα της Aprilia, μετά τις συνεχιζόμενες πολύ άσχημες εμφανίσεις του Ιταλού.   Ειδικά μετά το Mugello, οι άνθρωποι της ομάδας μιλούν ανοιχτά για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του αναβάτη τους!

 

Με τον Alvaro Bautista να το παλεύει σε κάθε αγώνα και να έχει πάρει βαθμούς, δείχνοντας παράλληλα τη διάθεση να κάνει το βήμα παραπάνω στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ο Marco Melandri δείχνει σκιά του αναβάτη που το 2005 διεκδίκησε τον Τίτλο στο MotoGP και πέρυσι έπαιρνε νίκες στα SBK.

 

«Ξέρουμε καλά την κατάσταση και τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε κατ’ ιδίαν με τον Marco. Θα δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θ’ ακούσουμε και τη γνώμη του», σχολίασε μετά το Mugello ο Romano Albesiano.

 

Στην κουβέντα τους αυτή, θα συζητηθεί πιθανότατα και το πως θα καταστεί εφικτή μια αποχώρηση του Melandri από την ομάδα. Ένα εγχείρημα διόλου εύκολο μιας και - παρά το ότι ο Ιταλός θέλει να επιστρέψει στα SBK - μπαίνει στη μέση το συμβόλαιο και τα (αρκετά) λεφτά, μιας και ήρθε στην ομάδα ως ο νούμερο 1 αναβάτης.

 

Μια φήμη που αρχίζει και κυκλοφορεί στο internet μετά και το Mugello - φήμη που μάλλον έχει διαρρεύσει από το γκαράζ της Aprilia - είναι ότι οι άνθρωποί της είναι σχεδόν βέβαιοι ότι ο Melandri έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Yamaha για του χρόνου, όταν ο κατασκευαστής θα επιστρέψει με την R1 στα SBK.

 

Αν τελικά όντως φύγει ο Melandri, τότε αρκετοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να πάρουν τη θέση του. Αρχής γενομένης από τον Alex de Angelis ο οποίος κερδίζει συνεχώς τον συμπατριώτη του, οδηγώντας μια αδύναμη ART μοτοσυκλέτα.

 

Παράλληλα δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα δυο αδέρφια στη μεγάλη κατηγορία, αυτό αν ο Michael Laverty καταφέρει να βρει λύση και να αποδεσμευτεί από τα BSB. Με δεδομένο όμως ότι μόνο στο Phillip Island συμπίπτουν τα Ημερολόγια των δυο Πρωταθλημάτων, ο Ιρλανδός μπορεί να αγωνίζεται και στα δυο Πρωταθλήματα.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Αμφίβολος ο Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Τι έγινε στην εκκίνηση με τον Iannone;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα