• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Επιτέλους νίκη για Rabat!
Στο βάθρο και οι Zarco - Aegerter
Νέα 31/05/2015 - 15:33

Τα προβλήματα στην αρχή της σεζόν αρχίζουν να φθίνουν και ο Tito Rabat δείχνει έτοιμος να συνεχίσει στο ρυθμό που χάραξε στους δυο προηγούμενους Γύρους!

 

Μετά την τρίτη θέση στην Jerez και τη δεύτερη στο Le Mans, ο Rabat - κάνοντας ένα μελετημένο αγώνα - πήρε την πρώτη θέση σήμερα, που αποτελεί και την πρώτη νίκη του Ισπανού για φέτος!

 

Παρά τα προβλήματα με το μπροστινό, ο Ισπανός κατάφερε να πιέσει όσο έπρεπε για να κρατήσει στο τέλος πίσω του τον δυνατό Zarco, ο οποίος έκανε στον τελευταίο γύρο του το καλύτερό του πέρασμα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να φτάσει στον αντίπαλό του.

 

Ο Γάλλος πάντως ήταν πολύ χαρούμενος, μιας και κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά του από τον δεύτερο (τον Rabat πια) στη βαθμολογία στους 31 βαθμούς. Πολύ χαρούμενος ήταν και ο Aegerter για το πρώτο του βάθρο μετά το Γύρο της Indianapolis πέρυσι!

 

Ο Ελβετός έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση και κατάφερε να στρίψει πρώτος στην K1. Στη συνέχεια κράτησε όσο μπορούσε πίσω του πρώτα τον Rabat και στη συνέχεια τον Zarco. Μπορεί να μην είχε το ρυθμό να τους ακολουθήσει, ωστόσο επιβραβεύτηκε με μια θέση στο βάθρο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Lorenzo ο κατακτητής!

« Προηγούμενο άρθρο

Μugello Ζέσταμα: Το πάνω χέρι ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα