• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello ΕΔ3: Ο Lorenzo σπάει τα χρονόμετρα!
Ασύλληπτος χρόνος από τον Ισπανό, εκτός δεκάδας ο Marquez!
Νέα 30/05/2015 - 13:12

Ο Jorge Lorenzo έδειξε σήμερα το πρωί ότι είναι στην καλύτερή του κατάσταση φέτος και δεν απέχει πολύ από την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

 

Δεν ήταν μόνο ο πραγματικά ασύλληπτος χρόνος στο 1:46.617 - μάλιστα έκανε δυο στο 1:46 κι έγινε ο μόνος αναβάτης που το καταφέρνει στο Mugello - αλλά και η φοβερή του σταθερότητα στο 1:47, με 12 συνεχόμενους γύρους στο όριο αυτό!
 

Ο νέος απόλυτος χρόνος ήταν απλά το επιστέγασμα μια καταπληκτικής - μέχρι στιγμής - παρουσίας του Ισπανού στο Mugello, διαλύοντας κυριολεκτικά το 1:47.157 του Dani Pedrosa, από το 2013.

 

Στη μεγάλη πίστα του Mugello - με μήκος 5.245μ - ο Lorenzo άφησε τέσσερα δέκατα πίσω του την GP15 του Iannone, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον Dovizioso         για ένα δέκατο, αν και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είναι αμφίβολο αν θα αντέξει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 

Ο Dovi ήταν η δεύτερη από τις τρεις συνεχόμενες GP15, αλλά ήταν και ο μόνος που πλησίασε το φοβερό ρυθμό του Lorenzo, κάνοντας - αν και σκόρπιους - οχτώ συνολικά γύρους στο 1:47.

 

Τεράστια έκπληξη η παρουσία του Pirro μέσα στην πεντάδα, σε μια διαδικασία που όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι χρόνοι ήταν καταπληκτικοί, στις ιδανικές συνθήκες της πίστας του Mugello!

 

Ο Pirro ήταν στο γκρουπ των οδηγών από τη 2η ως και την 8η θέση που είχαν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο μεταξύ τους. Πίσω του η δεύτερη Yamaha μέσα στην πεντάδα, ο Pol Espargaro, που βελτιώθηκε στο τέλος και άφησε για 35χιλ 6ο τον Crutchlow.

 

Ο Βρετανός ήταν η καλύτερη Honda, ελάχιστα μπροστά από τον Dani Pedrosa που μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση μετά την εγχείριση που έκανε πρόσφατα για το arm-pump, ωστόσο κατάφερε να μπει μέσα στη δεκάδα.

 

Αυτός που απογοήτευσε ήταν ο Marquez. Αν και χτες έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο, σήμερα κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του μόλις για 77χιλ. και το 1:47.566 που έκανε θα τον αναγκάσει να περάσει από τις KAT1 για πρώτη φορά στην καριέρα του.

 

Ο Bradley Smith ήταν όγδοος και μπροστά από τον Valentino Rossi, ο οποίος για λίγο γλύτωσε τη ψυχοφθόρα διαδικασία των ΚΑΤ1. Ο Ιταλός σούπερ σταρ ήταν δεύτερος εφτά λεπτά πριν το τέλος, όμως δεν κατάφερε να βελτιωθεί περαιτέρω στα τελευταία λεπτά.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ένας εντυπωσιακός Maverick Vinales, ο οποίος πάνω στην εργοστασιακή του Suzuki και παρά το ότι ήταν προτελευταίος στις τελικές (χάνοντας 16χλμ/ώρα από την Ducati του Iannone που ήταν πρώτη με 349,8χλμ/ώρα), κατάφερε να γράψει ένα εξαιρετικό 1:47.557, κάτω δηλαδή από το ρεκόρ πίστας! 

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα