• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Είναι ακόμα νωρίς!
Είχε κάποια θέματα στα φρένα ο Ιταλός
Νέα 29/05/2015 - 18:47

Ο Valentino Rossi έφτασε στην πίστα του Mugello, για πρώτη φορά από το 2008, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ρίχτηκε στη μάχη σήμερα, καταλαμβάνοντας μόλις την ένατη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Όπως τόνισε και ο ίδιος είναι ακόμη νωρίς, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και μερικά απρόσμενα προβλήματα στα φρένα. Στο γρήγορο γύρο του έκανε και το λάθος στην πρώτη στροφή της πίστας κι έτσι έμεινε αρκετά πιο πίσω.

 

Παράλληλα, έχοντας κατά νου την ημέρα του αγώνα - εκεί που θα προσπαθήσει να ανέβει για έκτη συνεχόμενη φορά φέτος στο βάθρο - έκανε δοκιμές και με τα ελαστικά, ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για τον αγώνα.

 

«Ξεκινήσαμε καλά και δεν ένιωθα τόσο άσχημα στη μοτοσυκλέτα, ενώ και ο ρυθμός μου ήταν καλός», σχολίασε ο Rossi. «Ήμουν αρκετά χαρούμενος, αλλά γρήγορα ήρθαν τα προβλήματα στα φρένα».

 

«Προσπαθήσαμε ν’ αλλάξουμε τις ρυθμίσεις για να φρενάρω πιο δυνατά, αλλά οι ιδέες που είχαμε δεν μας έδωσαν τη λύση και στο τέλος βγήκα με τη νορμάλ μοτοσυκλέτα μου, φορώντας το σκληρό ελαστικό μπροστά και πίσω».

 

«Το μπροστινό δεν ήταν τόσο άσχημο, αλλά το πίσω παραήταν σκληρό και δεν είχα την πρόσφυση που ήθελα στις αριστερές στροφές για να πιέσω στο μέγιστο βαθμό. Όμως είναι καλό να τα δοκιμάζουμε αυτά και να μαζεύουμε δεδομένα».

 

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα στα φρένα, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της πίστας. Φαίνεται ότι ο Jorge έχει τον καλύτερο ρυθμό, αλλά και ο Dovi είναι γρήγορος, όπως και ο Marquez».

 

«Είναι όμως ακόμα Παρασκευή και είναι δύσκολο να πεις ποιός θα είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος, ωστόσο και οι τρεις δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Το βασικό είναι ότι είμαστε γρήγοροι!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα