• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello ΕΔ2: Παρέμεινε στην κορυφή ο Dovi!
Άφησε δεύτερο τον Marquez και 3ο τον Lorenzo
Νέα 29/05/2015 - 17:22

Ο Andrea Dovizioso παρέμεινε στην πρώτη θέση μετά και το τέλος των ΕΔ2, αφήνοντας - στα τελευταία δυο λεπτά της περιόδου - πίσω του τον Marc Marquez και την Honda του.

 

Ο Dovi βελτίωσε το ρυθμό του και κατέβηκε στο 1:47.479, κατεβαίνοντας δηλαδή κάτω από το ρεκόρ πίστας που έχει από το 2013 ο Marquez.

 

Ο Lorenzo ήταν εξαιρετικά σταθερός στο γυρολόγιό του, μένοντας στην τρίτη θέση 0,373 πίσω από τον Dovi που έγραψε το χρόνο του με το μεσαίο ελαστικό, όχι δηλαδή με το πιο μαλακό που μπορεί να χρησιμοποιήσει.

 

Ένα λάθος στην Κ1 της πίστας του Mugello, στα τελευταία λεπτά, στέρησε την ευκαιρία από τον Rossi να γράψει έναν καλύτερο χρόνο που θα τον ανέβαζε πάνω από την ένατη θέση.

 

Ο Iannone παρά το κάταγμα κατάφερε να κάνει τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τους Smith και Iannone, με τον Aleix Espargaro να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και να ανεβαίνει στην πολύ καλή 7η θέση.

 

Πολύ καλή παρουσία και πάλι από τον Redding, ο οποίος έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο - 1:48.614 - που τον άφησε μόλις 0,685 πίσω από το χρόνο του Andrea Dovizioso.

 

Ο Pol Espargaro έκλεισε τη δεκάδα, με τον Pirro να ολοκληρώνει στην 11η θέση καθώς προετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα στο MotoGP το 2015, πάνω στην Desmosedici GP15.

 

Δύσκολα τα πράγματα για τον Dani Pedrosa που δυσκολεύεται να κάνει έναν γρήγορο γύρο κι έμεινε τελικά στην 13η θέση. Ο Hector Barbera έκανε νέο ρεκόρ τελικής με 350,1χλμ/ώρα και είχε τον 18ο χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα