• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello ΕΔ1: Μια Ducati στην κορυφή!
Ο Dovizioso 1ος σε μια απίστευτα αμφίρροπη διαδικασία
Νέα 29/05/2015 - 13:12

Ο ανταγωνισμός στις ΕΔ1 προμηνύει το τι περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου, καθώς - σε μια πίστα που όλοι λατρεύουν να οδηγούν και την ξέρουν πολύ καλά - οι 9 πρώτοι είχαν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο!

 

Ο Andrea Dovizioso έγραψε το 1:47.893 και παρά την αντεπίθεση των Lorenzo και Iannone στο τέλος, κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση, 33 και 47χιλ μπροστά από τον Ισπανό και τον ομόσταυλό του αντίστοιχα.

 

Το χρόνο του Dovi πλησίασε και ο Marc Marquez, ο οποίος έμεινε στην τέταρτη θέση με διαφορά 0,135δ από την κορυφή. Από εκεί και κάτω έχουμε πέντε αναβάτες στο 1:48.3, αρχής γενομένης από τον Yonny Hernandez.

 

Ο Κολομβιανός επικράτησε του Valentino Rossi για 21χιλ. με τον Ιταλό θρύλο να ανεβάζει το ρυθμό του στα τελευταία λεπτά, όταν και μπήκε μέσα στη δεκάδα των πρώτων.

 

Ελάχιστα πίσω του ο Scott Redding, ο οποίος ήταν χαρούμενος με την πρώτη του παρουσία στην Ιταλική πίστα, γράφοντας ένα πολύ καλό 1:48.340. Ο Βρετανός έμεινε μπροστά από το δίδυμο της Monster Tech3.

 

Ο Pol Espargaro, μετά την επιτυχημένη επέμβασή του στο δεξί του χέρι για arm-pump, έγραψε σήμερα τον ένατο καλύτερο χρόνο, πίσω από τον ομόσταυλό του και μπροστά από τον Crutchlow που έκλεισε τη δεκάδα.

 

Ο Dani Pedrosa ήταν 11ος, ενώ για κάτι παραπάνω από ένα δέκατο έχασε την ευκαιρία να μπει στη δεκάδα η έκτακτη συμμετοχή της Ducati, ο Michele Pirro.

 

Ο Aleix Espargaro - εγχειρισμένος και αυτός μετά τη χειρότερη πτώση της καριέρας του στο Le Mans - έχασε αρκετό χρόνο στο γκαράζ της ομάδας του καθώς οι άνθρωποί του προσπαθούσαν να λύσουν κάποια τεχνικά προβλήματα με την GSX-RR του. Τελικά τερμάτισε 17ος.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα