• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Μη ξεγράφετε τον Rabat!
150 Grand Prix για τον Πρωταθλητή της Moto2
Νέα 27/05/2015 - 14:21

Αυτό το Σ/Κ, στην πίστα του Mugello, ο Tito Rabat θα συμπληρώσει 150 Grand Prix και θα ψάξει την πρώτη του νίκη στην εν λόγω πίστα που πέρυσι είχε κυριαρχήσει!

 

«Ο Tito δεν έκανε καλό ξεκίνημα, αλλά τα αποτελέσματά του σε Jerez και Mugello (σ.σ. τρίτος και δεύτερος) δείχνουν ότι έχει συνηθίσει πια την Kalex του 2015 και έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη του», σχολίασε το αφεντικό της Marc VDS, Michael Bartholemy.

 

«Ξέρουμε από πέρυσι ότι ο Tito μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε πίστα. Κάποιοι έχουν βιαστεί να τον ξεγράψουν από τη φετινή μάχη του Τίτλου, αλλά αυτό έκαναν και πέρυσι όταν δεν κέρδισε στην Jerez και αποδείχτηκε πρώιμο».

 

Από την πλευρά του, ο Rabat σχολίασε: «Οι δυο τελευταίοι αγώνες ήταν καλοί, αλλά δεν θα αλλάξουν τη νοοτροπία μου που είναι να ξεκινάω κάθε Σ/Κ με σκληρή δουλειά. Μπορεί να μην είμαστε εκεί που θα θέλαμε, αλλά είμαι χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα και την ομάδα μου».

 

«Το Mugello είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Είναι τόσο γρήγορη, τόσο ωραία να την οδηγείς και η ατμόσφαιρα είναι πάντα ηλεκτρισμένη. Ανυπομονώ για το Σ/Κ που έρχεται».

Επόμενο άρθρο »

Με κίνητρο ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Η ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα