• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Καταπληκτική, ολοκληρωμένη η Μ1!
Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε
Νέα 21/05/2015 - 11:48

Χωρίς να έχει βάθρο στους πρώτους τρεις αγώνες, ο Jorge Lorenzo κατάφερε να πάρει δυο πολύ σημαντικές νίκες σε Jerez και Le Mans!

 

«Αυτή η δεύτερη νίκη μου δίνει εμπιστοσύνη, ενώ παράλληλα δείξαμε και τις δυνατότητές μας», σχολίασε ο Ισπανός της Yamaha.

 

«Φέτος έχουμε καταπληκτική μοτοσυκλέτα, πολύ ολοκληρωμένη, ειδικά στα φρένα. Είμαστε σε μια εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε όσο διαρκεί».

 

Μέσα σε διάστημα δυο Γύρων, ο Lorenzo μείωσε τη διαφορά του από τον Rossi από τους 29 στους 15 βαθμούς, ανεβαίνοντας παράλληλα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

«Ειδικά στους δυο τελευταίους αγώνες έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν έκανα λάθη. Αλλά κι ο Valentino έχει κάνει εξαιρετική αρχή στη σεζόν».

 

«Προβληματίζεται στις κατατακτήριες, αλλά στους αγώνες είναι πολύ σταθερός και δίνει το 100%. Έτσι, το να μειώσω τη διαφορά ήταν κάτι πολύ δύσκολο».

 

«Έτσι θα είναι και στο μέλλον. Τώρα πάμε για το Mugello, που είναι η αγαπημένη μου πίστα, αλλά κι ο Valentino είναι πολύ γρήγορος εκεί, ενώ και οι Ducati έχουν δυναμική».

 

«Το Πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά για την ώρα θα αρκεστούμε στο να διασκεδάσουμε τη δεύτερη φετινή μας νίκη!»

Επόμενο άρθρο »

SBK: Οι προβλέψεις του Fogarty

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ο δυσκολότερος αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα