• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δεν μπορούσαμε να μπούμε στις στροφές
Πρόβλημα με το μπροστινό, αλλά από λάθος του η πτώση
Νέα 19/05/2015 - 11:45

Χωρίς να έχει καθόλου εμπιστοσύνη στο μπροστινό ελαστικό του, ο Cal Crutchlow - που παραδέχτηκε ότι και αυτός έκανε λάθος - είχε μια πτώση στον αγώνα της Κυριακής, την πρώτη του για το 2015.

 

«Ήμουν στο κατηφορικό σημείο και πάντα εκεί βγάζω το πόδι μου. Το ξαναέβαλα στο μπαρσπιέ, αλλά μου γλίστρησε και πήγε κάτω από τη μοτοσυκλέτα. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή ακουμπούσα το μπροστινό φρένο».

 

«Αυτό ήταν λάθος από την πλευρά μου. Το κλείδωσα διότι το πίεσα απότομα... το τράβηγμα κυριολεκτικά με έκανε να το αρπάξω».

 

Πριν από αυτό όμως, ο Crutchlow είχε παραδεχτεί ότι δεν είχε το ρυθμό να ακολουθήσει τις εργοστασιακές Yamaha και Honda, μιας και η πρόσφυση στο μπροστινό δεν του έδινε εμπιστοσύνη να πιέσει όσο ήθελε.

 

«Δεν μπορούσαμε να μπούμε στις στροφές. Ο Dani έπεσε αμέσως, όπως και ο Scott. Έπεσα κι εγώ, αλλά όχι εξαιτίας αυτού. Ένιωθα ότι είχα άνετα αυτό το ρυθμό και στο τέλος του αγώνα θα ήμουν κερδισμένος».

 

«Ο περσινός αγώνας ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα. Νομίζω ότι αν δει κανείς το χρόνο του Marc στον αγώνα, ήταν ίδιος με αυτόν που του έδωσε τη νίκη πέρυσι. Το πρόβλημα ήταν ότι ο νικητής ήταν 21 δευτερόλεπτα μπροστά!»

 

«Πρέπει να βελτιωθούμε. Ήμουν ακριβώς πίσω από τον Marc και ναι, έπεσα, αλλά δεν μπορούσα να πιέσω. Όταν το κάναμε ερχόντουσαν και τα λάθη. Είδατε πόσες φορές ο Marc βγήκε από την πίστα όταν πίεζε».

 

«Εγώ από την άλλη δεν πίεζα στο όριο όταν είχα την πτώση και είμαι πραγματικά πάρα πολύ απογοητευμένος με την πρώτη μου εγκατάλειψη για το 2015».

 

Στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αν δεν έκανε το λάθος, θα μπορούσε να είναι στη μάχη για την τέταρτη θέση.

 

«Είμαι απογοητευμένος διότι ήμουν κοντά στον εργοστασιακό (σ.σ. τον Marquez). Ο Bradley έκανε καλή δουλειά, αλλά ήταν μακριά από τον εργοστασιακό του, όπως και ο Iannone».

 

«Ποτέ μην ξεγράφετε τον Valentino. Δεν είχε το ρυθμό όλο το Σ/Κ, αλλά τα κατάφερε στον αγώνα. Οδηγεί τόσο δυνατά! Ο Lorenzo ήταν μ’ ένα χέρι στον τελευταίο γύρο, αλλά και πάλι έκανε καλύτερο χρόνο από τους περισσότερους».

 

«Αυτό αποδεικνύει πόσο ανταγωνιστικοί είναι αυτή τη στιγμή. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος αν ήμουν τέταρτος. Σίγουρα θα ήμασταν στη μάχη εκεί με τους Iannone, Marc και Bradley».

 

«Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες. Αυτά συμβαίνουν στους αγώνες κι εγώ έριξα τη μοτοσυκλέτα μου».

 

Επόμενο άρθρο »

Το ρίσκο (σχεδόν) βγήκε στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Στο χειρουργείο ο Α.Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα