• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: Πρώτη pole για Rabat!
Στην πρώτη σειρά και οι Rins - Folger
Νέα 02/05/2015 - 17:54

Παρά την τρομερή ζέστη που επικρατούσε στην πίστα της Jerez, ο Tito Rabat έδειξε ότι έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το μέτριο ξεκίνημά του στη φετινή σεζόν!

 

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να φτάνει και τους 55o C, ο χρόνος (1:42.874) του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ήταν εντυπωσιακός και κάτω από δύο δέκατα πάνω από τον απόλυτο χρόνο του Stefan Bradl από το 2011.

 

Τρία δέκατα πιο πίσω, ο Alex Rins θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης της Moto2 για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεσαία κατηγορία.

 

Από την άλλη, ο Jonas Folger είχε και την τύχη (και τον καιρό) με το μέρος του, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με έναν αισθητήρα στη μοτοσυκλέτα του και έκανε λίγους γύρους προς το τέλος. Παρά ταύτα κράτησε την τρίτη θέση.

 

Στη δεύτερη σειρά βρίσκουμε τον πολύ καλό στην Jerez Thomas Luthi και δίπλα του τον Takaaki Nakagami που τα πήγε πολύ καλά, αν και είχε μια πτώση στις κατατακτήριες.

 

Τη χειρότερή του θέση σε κατατακτήριες το 2015 πήρε ο Sam Lowes, αλλά και πάλι η δεύτερη σειρά δεν είναι τόσο άσχημη για τον Βρετανό, που αύριο θα στοχεύσει σε ένα ακόμα βάθρο.

 

Ο Johann Zarco έκανε μόλις τον ένατο καλύτερο χρόνο σήμερα, ενώ γλύτωσε τα χειρότερα από μια πτώση που είχε.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Με παυσίπονα στον αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: Παρθενική pole για Quartararo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα