• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2 ΕΔ3: Η «απάντηση» του Zarco!
Ο Γάλλος πέτυχε τον καλύτερο χρόνο του Σ/Κ
Νέα 02/05/2015 - 13:25

Ο Johann Zarco είχε τη δική του «απάντηση» στον ανταγωνισμό σήμερα και χάρη στον προτελευταίο του γύρο πήρε την πρώτη θέση, όντας και ο μοναδικός αναβάτης που έπεσε κάτω από το 1:43!

 

Ο Γάλλος ήταν μόλις ένα χιλιοστό κάτω από το ρεκόρ πίστας του Folger από πέρυσι (1:42.876), με τον Thomas Luthi να ακολουθεί και τον Tito Rabat να συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

 

Ο Ισπανός έκανε, στη δεύτερη έξοδό του, 12 συνεχόμενους γύρους στο 1:43 με τον δεύτερο (τον καλύτερό του) να έχει διαφορά μόλις δυο δέκατα από τον τελευταίο!

 

Κανείς δεν κατάφερε να ακολουθήσει σε ρυθμό τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, που δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στο βάθρο της μεσαίας κατηγορίας μπροστά στους οπαδούς του.

 

Από εκεί και πέρα, πολύ δυνατός ήταν ο Julian Simon στο τέλος και πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Simone Corsi αλλά και τον Axel Pons που δείχνει να ξεπερνά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

 

Οι Rins και Lowes ήταν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα, σε μια περίοδο όπου οι 18 πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΚΑΤ: Απίστευτος χρόνος για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 ΕΔ3: Δυνατός Kent!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα