• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo συνεχίζει στην Yamaha και το 2016
Κοινή απόφαση και από τις δυο πλευρές
Νέα 01/05/2015 - 18:10

Ο Lin Jarvis επιβεβαίωσε ότι ο Jorge Lorenzo θα παραμείνει στο γκαράζ των μπλε και την επόμενη χρονιά, χωρίς να κάνει χρήση μιας ρήτρας που θα του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος με το τέλος της φετινής σεζόν.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Ducati ήταν ο κατασκευαστής που είχε κάνει μια πολύ δελεαστική προσφορά στον Ισπανό πέρυσι, ενώ και φέτος μετά το μέτριο ξεκίνημά του είχαν αρχίσει να ακούγονται φήμες ότι ο Lorenzo μπορεί να «υπέκυπτε» στους κόκκινους.

 

Σ’ αυτό το σενάριο βέβαια, πρωτεύοντα ρόλο παίζει και η πολύ ανταγωνιστική πια GP15, ωστόσο σ’ όλες αυτές τις φήμες έβαλε τέλος η σημερινή ανακοίνωση. Έτσι ο Lorenzo, που είναι στην Yamaha από την αρχή της καριέρας του, θα συνεχίσει τουλάχιστον και μέχρι το τέλος του 2016.

 

«Πάντα ακούς φήμες, αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι ο Jorge Lorenzo θα είναι μαζί μας και το 2016», σχολίασε ο Lin Jarvis.

 

«Είχαμε συμβόλαιο για δυο χρόνια, αλλά και οι δυο πλευρές είχαν επιλογές να κάνουν κάτι άλλο αν το αποφάσιζαν».

 

«Είμαστε όμως πολύ καλά μαζί και είμαστε βέβαιοι ότι ο Jorge θα επανέλθει μετά το δύσκολο φετινό ξεκίνημα και θα είναι στην κορυφή και φέτος και του χρόνου και στο μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πονάω πολύ...

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2 ΕΔ2: Ο Folger στην 1η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα