• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ2: Η ημέρα ανήκε στον Lorenzo!
Πρώτος και το απόγευμα, πολύ βελτιωμένος ο Marquez
Νέα 01/05/2015 - 17:20

Ο Jorge Lorenzo κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και το απόγευμα, στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας, σε αρκετά υψηλές θερμοκρασίες ασφάλτου που δεν επέτρεψαν σε κανέναν αναβάτη να πέσει κάτω από το 1:39.1 που είχε γίνει το πρωί.

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σημερινή ημέρα ο Ισπανός, για τον οποίο - μερικά λεπτά πριν την έναρξη των ΕΔ2 - είχε γίνει γνωστό ότι θα παραμείνει στην Yamaha και το 2016, κάνοντας χρήση της σχετικής ρήτρας (1+1) του συμβολαίου του.

 

Ο Marc Marquez βελτιώθηκε πάρα πολύ και ήταν στην πρώτη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που (οχτώ περίπου λεπτά πριν το τέλος) ο Jorge Lorenzo φόρεσε ένα μεσαίο ελαστικό και έκανε τον καλό του χρόνο.

 

Ο τραυματίας Marquez άφησε πίσω του τον Andrea Iannone για 83 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ο οποίος με τη σειρά του έκανε χρόνο 23 χιλιοστά καλύτερο από τον ομόσταυλό του στην ομάδα της Ducati.

 

Aleix Espargaro και Danilo Petrucci έκαναν χρήση του πιο μαλακού ελαστικού που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και ολοκλήρωσαν μπροστά από τον Cal Crutchlow, ο οποίος έπεσε από την τρίτη θέση το πρωί, στην έβδομη.

 

Το δίδυμο της Monster Yamaha Tech3 ήταν στην 8η (Pol Espargaro) και 11η (Bradley Smith) θέση σήμερα, ενώ ανάμεσά τους πήραν θέση οι Maverick Vinales και Scott Redding που έκλεισε τη δεκάδα.

 

Ο τελευταίος χρησιμοποιεί για πρώτη φορά το πλαίσιο του 2015 της Honda. Από εκεί και πέρα, ο Yonny Hernandez ήταν 31χιλ. καλύτερος από τον Valentino Rossi, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να επιμένει στο σκληρό ελαστικό και να ολοκληρώνει στην 13η θέση.

 

Στις τελικές, ο Andrea Dovizioso είχε την καλύτερη κατά μέσο όρο με 291,7χλμ/ώρα, την ώρα που ο Aleix Espargaro είχε 281,3. Η καλύτερη τελική της ημέρας σημειώθηκε το πρωί από τον Aoyama με 294,7χλμ/ώρα.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3 ΕΔ2: Πρώτη φορά Quartararo!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 ΕΔ1: Σόου Vazquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα