• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ1: Κυρίαρχος ο Lorenzo
Στην έκτη θέση ο Rossi, 8ος ο τραυματίας Marquez
Νέα 01/05/2015 - 13:15

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τον τέταρτο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Jorge Lorenzo, ο οποίος από το έκτο λεπτό των 45λεπτων πρώτων ΕΔ πήρε την πρώτη θέση και δεν την έχασε μέχρι το τέλος!

 

Το 1:39.174 που έκανε ήταν άνετα κάτω από το δικό του ρεκόρ πίστας (1:39.565), ενώ ήταν και ο μόνος με σταθερό γυρολόγιο 10 γύρων στο 1:39!

 

Ο Aleix Espargaro φόρεσε ένα μαλακό ελαστικό στο τέλος, αλλά ούτε με αυτό δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον συμπατριώτη του, πλησιάζοντάς τον στα 49 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Στην τρίτη θέση ο Cal Crutchlow, με τον Βρετανό να συνεχίζει δυναμικά μετά το πρώτο βάθρο της καριέρας του στην Αργεντινή, ως αναβάτης της Honda.

 

Τέσσερεις διαφορετικοί κατασκευαστές στις 4 πρώτες θέσεις, με τον Andrea Dovizioso και την GP15 να κλείνουν την τετράδα, ενώ ο Pol Espargaro ήταν η δεύτερη καλύτερη Yamaha, αλλά με διαφορά εφτά δέκατα από τον Lorenzo.

 

Ένα χιλιοστό πιο πίσω από τον Pol Espargaro, ο Valentino Rossi ήταν η τελευταία Μ1 στη δεκάδα, καθώς ο Bradley Smith έκανε πολύ άσχημο ξεκίνημα από την 16η θέση.

 

Ο Maverick Vinales ήταν στην έβδομη θέση, αλλά τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον αναβάτη που άφησε πίσω του για μόλις πέντε χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Αυτός ήταν ο Marc Marquez που έμεινε στην ασυνήθιστη γι’ αυτόν όγδοη θέση και ο οποίος δοκίμασε για πρώτη φορά το τραυματισμένο του δάχτυλο. Το HRC τον βοήθησε ακόμα περισσότερο, με ένα ειδικό αριστερό γκριπ στο τιμόνι.

 

Να μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα, ότι ο Andrea Dovizioso δοκίμασε σήμερα το πρωί το πίσω φρένο στον αντίχειρα.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2 ΕΔ1: Δυνατό ξεκίνημα για Rabat

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Η συνέντευξη Τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα