• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνέντευξη του αφεντικού της Pramac
Μίλησε για τους Iannone, Dall’Igna και το MotoGP
Νέα 30/04/2015 - 15:31

Ο Andrea Iannone μπορεί να έφυγε από την Pramac Racing, ωστόσο το αφεντικό της τελευταίας, Paolo Campinoti, πάντα προσέχει τις εμφανίσεις του νεαρού Ιταλού!

 

«Φέτος ο Iannone δεν είναι μαζί μας, αλλά είναι σαν να μην έχει φύγει καθόλου από το γκαράζ! Είμαστε χαρούμενοι που τον στηρίζουμε σ’ αυτή του τη μεγάλη περιπέτεια στην Ducati».

 

«Αυτή είναι και η απόδειξη για το πόσο νοιαζόμαστε γι’ αυτόν, αλλά η τρίτη θέση δεν μας ικανοποιεί και θέλουμε να τον δούμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο άμεσο μέλλον».

 

Στη θέση του Iannone, η Pramac Racing έφερε έναν άλλον νεαρό και ταλαντούχο Ιταλό αναβάτη, τον Danilo Petrucci.

 

«Θα είμαι χαρούμενος αν είμαστε στη δεκάδα με τους Hernandez και Petrucci. Πρόκειται για δυο φοβερά παιδιά, με τα οποία έχω καταπληκτική σχέση», πρόσθεσε ο Campinoti.

 

«Δεν παρεμβαίνω όμως τα Σ/Κ. Η διαχείριση της ομάδας ανήκει στον Francesco Guidotti, ο οποίος έχει κάνει απίστευτη δουλειά έχοντας φτιάξει μια δομή που δουλεύει καλά, γνωρίζοντας ότι η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει το ρόλο της για να πετύχεις το στόχο σου».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Gigi DallIgna από την Ducati, την οποία χαρακτήρισε κομβικής σημασίας για το εργοστάσιο.

 

«Με την άφιξή του, προφανώς κι έγινε ένα ποσοτικό άλμα. Κατάφερε να βάλει όλα τα κομμάτια στη σωστή τους θέση».

 

«Πιστεύουμε ότι κι εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε στην εξέλιξη. Στην ομάδα μας οι νεαροί αναβάτες μπορούν να εξελιχθούν και το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Andrea Iannone».

 

Τέλος, αναφερόμενος στο Πρωτάθλημα (η Pramac ήρθε στο MotoGP το 2002) ο Campinoti παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι αυτό έχει λαμπρό μέλλον.

 

«Βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο κι εξελισσόμαστε διαμέσου περίπλοκων σεζόν. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Carmelo Ezpeleta και την Dorna για την ουσιώδη υποστήριξή τους για να ξεπεράσουμε την κρίση όλες οι ομάδες».

 

«Τώρα το MotoGP είναι υγιές, η προσοχή από τους θεατές και τα ΜΜΕ αυξάνεται με ρυθμούς μεγαλύτερους απ’ ότι της F1 και οι αλλαγές στους κανονισμούς από το 2016 θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη».

Επόμενο άρθρο »

Ο... τραυματίας Bradley Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Εξιλέωση θέλει ο P.Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα