• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Τρίπολη: Ο Καντιμοίρης θετικό ξεκίνημα
Στην 6η θέση ο οδηγός από τη Ρόδο
Νέα 25/04/2015 - 14:07

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας ξεκίνησε για το 2015 στην Τρίπολη και η ομάδα μας "mam racing 48" έχοντας πάντα τη στήριξη των πιστών φίλων της και με χορηγούς τους BOUKIS WAY, Κέντρο Δικύκλου Motomike και ΤΣΙΡΙΚΟΣ Μεταφορική κατάφερε ν' αποκομίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, επιβεβαιώνοντας την δυναμική επάνοδό της, στο τέλος του περσινού πρωταθλήματος. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε το τριήμερο, με τους χρόνους να κατεβαίνουν σταδιακά.

Ο οδηγός Στέφανος Καντιμοίρης, ο όποιος έτρεξε και πάλι με την αγαπημένη του ΥΑΜΑΗΑ R1 08, ένιωθε βεβαία τις συνέπειες της πτώσης που είχε πριν ένα χρόνο στην ιδία πιστά, όμως ψυχολογικά δυνατός προσπάθησε και κατέκτησε την 10η θέση στη σχάρα εκκίνησης . Όσον αφορά τώρα την ώρα του αγώνα μεγάλο ρολό έπαιξε η πολύ καλή εκκίνηση που έκανε ο οδηγός, καθώς από την πρώτη κιόλας στροφή κλείδωσε την 6η θέση και την διατήρησε μέχρι το τέλος, αν και η πίεση από τους συναθλητές που ακολουθούσαν ήταν πολύ μεγάλη...

Έτσι, παίρνει τους πρώτους 10 πόντους στην μεγαλύτερη κατηγορία SUPERSTOCK και την 6 θέση στην γενική βαθμολογία από τον πρώτο κιόλας αγώνα.

Ο Στέφανος δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, η περσινή χρόνια του δίδαξε πάνω απ' όλα πως να οδηγεί με ασφάλεια και είναι πολύ αισιόδοξος για τα φετινά αποτελέσματα. Αισθανόταν ήδη χαρούμενος από τη βοήθεια που λάμβανε από τον Δημήτρη Μπούκη και τον Τσιρίκο, αλλά η φετινή συνεργασία με το Κέντρο Δικύκλου Motomike, έφερε μία εντελώς νέα δυναμική στην ομάδα, ολοκληρώνοντάς την με την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη, εξειδικευμένη στον μηχανοκίνητο εξοπλισμό.

 

Φωτογραφία: IGF Rroductions: Γιώργος Φιωτάκης, Ιωάννα Φιωτάκη

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη, Supersport: Φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Tsokos Racing: Δελτίο Τύπου Τρίπολης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα