• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto3: ΚΑΤ
Άρπαξε την pole ο Oliveira στο τέλος!
Νέα 18/04/2015 - 20:20

Ο Miguel Oliveira άφησε τον καλό του γύρο για το τέλος και ο Πορτογάλος αναβάτης - ο οποίος ακόμα ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς - κατάφερε να αρπάξει την pole position, αφήνοντας δεύτερο τον Danny Kent, που είχε κυριαρχήσει στη μικρή κατηγορία.

 

Πρώτη φορά μια ΚΤΜ στην κορυφή, με τρεις Honda να ακολουθούν και τους Antonelli και Vazquez να βελτιώνονται στο τέλος και να ανεβαίνουν στην τρίτη και τέταρτη θέση, πίσω από τον Danny Kent.

 

Στη δεύτερη σειρά, μαζί με τον Vazquez, θα πάρουν θέση οι Isaac Vinales και Karel Hanika. Ο πρώτος εντυπωσίασε κάνοντας πολύ γρήγορα τον καλό του χρόνο, ωστόσο στο τέλος δεν μπόρεσε να βελτιωθεί. Ο Hanika από την πλευρά του δείχνει δυνατός στην Αργεντινή.

 

Στους νεοφερμένους, ο Jorge Navarro ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση και σημειώνοντας τον έβδομο χρόνο, είναι αυτός που θα ανοίξει την τρίτη σειρά αύριο, έχοντας δίπλα του τον Romano Fenati και τον Hiroki Ono.

 

Αρκετά πιο πίσω, στην 13η θέση, ο Alexis Masbou, ενώ και ο Fabio Quartararo δεν τα κατάφερε εξίσου καλά όπως στους προηγούμενους Γύρους (που ήταν 6ος στις κατατακτήριες) μιας και ο Γάλλος θα ξεκινήσει από πολύ πίσω και συγκεκριμένα την έκτη σειρά.

Επόμενο άρθρο »

Argentina MotoGP: KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα