• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto2: ΕΔ3
Έσπασε τα χρονόμετρα ο Lowes!
Νέα 18/04/2015 - 18:39

Εντυπωσιακός ο Sam Lowes σήμερα το πρωί στην Termas de Rio Hondo, με τον Βρετανό αναβάτη να σημειώνει νέο απόλυτο χρόνο στην πίστα της Αργεντινής, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος που κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 1:43!

 

Πολλοί πλησίασαν το 1:42.961 του Lowes αλλά κανείς δεν κατάφερε να το ξεπεράσει, με τη μεγαλύτερη απειλή να ακούει στο όνομα Tito Rabat ο οποίος στη δεύτερη έξοδό του ήταν εντυπωσιακός και έκανε χρόνους μόνο στο 1:43, με καλύτερό του το 1:43.131 το οποίο θα ήταν σίγουρα καλύτερο αν δεν τον έκοβε ένας αργός οδηγός.

 

Ο Rabat δείχνει πολύ σταθερός με 10 γύρους στο 1:43, αλλά και ο Lowes είναι πολύ κοντά στο Ισπανό με 8 γύρους στο 1:43 και έναν στο 1:42. Από εκεί και πέρα ο Zarco έκανε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, με τον Rins να κλέβει την παράσταση και να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση!

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Jonas Folger ο οποίος βελτιώθηκε πολύ στον τελευταίο του γύρο για να πάρει θέση πίσω από τον Tito Rabat και μπροστά από τον πολύ καλό Franco Morbidelli. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος στη μεσαία κατηγορία, με τους 21 (!!) πρώτους να έχουν διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα