• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Μια μικρή νίκη» για Hayden!
Στο 200ό του GP στη μεγάλη κατηγορία
Νέα 14/04/2015 - 10:53

Η 13η θέση στον αγώνα της Κυριακής ήταν «...μια μικρή νίκη» για τον Nicky Hayden, ο οποίος συμπλήρωσε 200 Grand Prix στη μεγάλη κατηγορία στην Circuit of the Americas.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί έχασε σε ιπποδύναμη στην Κ1, καθώς προσπαθούσε να κερδίσει θέσεις μετά από μια πολύ κακή αρχή.

 

Πάντως τελικά κατάφερε να τερματίσει μέσα στους βαθμούς και παρά το ότι η 13η θέση «...δεν είναι κάτι το καταπληκτικό» παρουσιάστηκε βέβαιος ότι είναι σε καλό δρόμο με τη μοτοσυκλέτα.

 

«Σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες τα πήγαμε καλά στον αγώνα. Έκανα μια πολύ άσχημη εκκίνηση κι έχασα σε επιτάχυνση στην 1η στροφή, χωρίς να ξέρουμε ακόμα το γιατί», τόνισε.

 

«Μετά πίεσα πολύ και κέρδισα μερικές θέσεις. Έδωσα ωραίες μάχες με κάποιους αντιπάλους μου και επικράτησα για να πάρω βαθμούς και αυτό είναι μια μικρή νίκη στο 200ό μου GP».

 

«Πήραμε πολλή πληροφόρηση αυτό το Σ/Κ και γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε την απόκριση του μπροστινού τροχού στα φρένα. Στο τέλος του αγώνα υποφέραμε από τη φθορά του ελαστικού, ειδικά του μπροστά, και ήταν δύσκολο να κρατήσω τη θέση μου».

 

«Η 13η θέση δεν είναι κάτι το καταπληκτικό, αλλά είμαι χαρούμενος διότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση κι ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την υποστήριξή τους στο 200ό μου GP».

Επόμενο άρθρο »

Πυρ και μανία ο Pol Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

«Θύμα» της πτώσης στον 1ο γύρο ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα