• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ήταν δυνατότερος από εμένα!
Ιπποτικά παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Dovi
Νέα 13/04/2015 - 12:01

Ο Valentino Rossi διπλασίασε τα φετινά του βάθρα στο MotoGP και μόνο ο Andrea Dovizioso ήταν αυτός που του χάλασε τα σχέδια για ένα «...τέλειο Σ/Κ στο Τέξας».

 

Ο Rossi, που συνεχίζει να προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα, δεν κατάφερε να αποτρέψει τον συμπατριώτη του από το να του πάρει τη δεύτερη θέση στα τελευταία στάδια του αγώνα.

 

«Δεν είναι τόσο σημαντικό να προηγείσαι στο Πρωτάθλημα μετά από μόλις δυο Γύρους, καθώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Το σημαντικό είναι ότι παραμένουμε μπροστά μετά το τέλος ενός αγώνα σε μια πίστα που είναι ο πιο δύσκολος της χρονιάς για εμάς».

 

«Πάντα δυσκολευόμουν στο παρελθόν να τελειώσω τον αγώνα με το μπροστινό ελαστικό, αλλά φέτος ήταν καλύτερα τα πράγματα και είμαι χαρούμενος, διότι και στις δοκιμές ήμουν πάντα στην 4άδα, ενώ και στο βρεγμένο δεν ήμουν κακός».

 

«Ήταν ένας περίεργος αγώνας, διότι δεν μπορείς να πιέσεις στο μέγιστο βαθμό, ίσως και ποτέ. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις, διότι μετά από πέντε ή έξι γύρους προσπαθείς να καταλάβεις τι γίνεται, αλλά καταλαβαίνεις τη φθορά στα πλάγια», πρόσθεσε ο Valentino Rossi.

 

«Για να είχα το τέλειο Σ/Κ θα έπρεπε να τερματίσω μπροστά από τον Andrea, αλλά ήταν πιο δυνατός από εμένα. Δεν πειράζει όμως, γιατί και το βάθρο είναι καλό αποτέλεσμα».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε λίγο στον επόμενο αγώνα, στην πίστα Termas de Rio Honda: «Μ’ αρέσει η πίστα, αλλά ελπίζω η κατάσταση της πίστας να είναι καλύτερη από πέρυσι που είχε πολύ βρωμιά».

 

«Η δομή της είναι καλή, ενώ δεν είναι άσχημη για τη μοτοσυκλέτα μας. Πιστεύω ότι στην Αργεντινή μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα έρθει και η ώρα μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Texas: Σημαντική νίκη για Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα