• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν έδωσα την ευκαιρία στον Rossi!
Τον είδα που δυσκολευόταν και τότε πίεσα περισσότερο!
Νέα 13/04/2015 - 11:17

Ο Andrea Dovizioso ήταν αποφασισμένος να μην επιτρέψει στον Valentino Rossi να έχει μια ευκαιρία να τον περάσει στον τελευταίο γύρο του αγώνα στην COTA, καθώς ο Ιταλός πήρε μια δεύτερη συνεχόμενη δεύτερη θέση μετά τον Γύρο στο Qatar!

 

Ο Dovi εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που είχε ο Rossi με το μπροστινό ελαστικό και αφού τον πέρασε για τελευταία φορά του έκανε μια διαφορά για να μην επιτρέψει στον νικητή του Qatar να έχει μια τελευταία ευκαιρία στο τέλος.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε τα ελαστικά, ειδικά το μπροστινό, όπως συμβαίνει πάντα εδώ. Είχα μια ωραία μάχη με τον Valentino, αλλά τον είδα να δυσκολεύεται λίγο με τη δεξιά πλευρά του ελαστικού του».

 

«Έτσι κατάλαβα ότι ήταν η ώρα να πιέσω παραπάνω και να μην του δώσω την ευκαιρία να επιστρέψει στον τελευταίο γύρο. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή, που επιβεβαιώνει το πόσο καλή είναι αυτή η μοτοσυκλέτα».

 

«Πρέπει βέβαια να βελτιώσουμε λίγο ακόμα κάποια θέματα που έχουμε στα φρένα και στο traction για να είμαστε μπροστά σε κάθε πίστα. Το βέβαιο είναι ότι έχουμε την ταχύτητα».

 

Στο τέλος η μοτοσυκλέτα του Dovizioso έμεινε από καύσιμο, ωστόσο ο Ιταλός δεν ανησυχούσε καθόλου.

 

«Ήταν όλα υπό έλεγχο. Ναι, ήμασταν στο όριο αλλά ήταν φυσιολογικό και δεν φοβόμαστε επειδή στον τελευταίο αγώνα δεν δουλέψαμε όπως η Honda και η Yamaha και δεν κοιτάξαμε να φυλάξουμε καύσιμο όπως αυτοί. Δεν φοβόμαστε για το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Texas: Σημαντική νίκη για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θα έχει ενδιαφέρον φέτος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα