• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha 03GEN-f και 03GEN-x
Δυο νέα εντυπωσιακά τρίτροχα!
Τεστ-Μοντέλα 10/04/2015 - 09:43

Στην αποκάλυψη δυο νέων - εντυπωσιακών - τρίτροχων μοντέλων προέβη η Yamaha πριν από μερικές ημέρες, συνεχίζοντας πιστή στο μονοπάτι των τρίτροχων που χάραξε με το Tricity που σχετικά πρόσφατα λάνσαρε.

 

Τα δυο αυτά μοντέλα, το 03GEN-f και το 03GEN-x, αποτελούν την εξέλιξη του 01GEN που είχε παρουσιάσει η εταιρεία πέρυσι.

 

Το 03GEN-f έχει υποτυπώδη μικρά φέρινγκ και το στυλ του είναι επιθετικό και αρκετά sport, με την Yamaha να το πλασάρει ως ένα «...μελλοντικό αγωνιστικό όχημα».  Πάντως αν κρίνουμε από την εμφάνισή του, δείχνει περισσότερο ένα concept μοντέλο παρά έτοιμο για να βγει στην παραγωγή.

 

Από την άλλη, το 03GEN-x ξεχωρίζει για τους τρακτερωτούς τροχούς και τα off-road στοιχεία που διαθέτει. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε αντίθεση με το 03GEN-f, ο κινητήρας του και τα μηχανικά μέρη είναι έτοιμα να βγουν στην παραγωγή, μιας και προέρχονται απευθείας από το Tricity.

 

Αν μάλιστα του αφαιρέσουμε κάποια στοιχεία που είναι ακόμα στο επίπεδο «concept», όπως ο περίεργος αλλά εντυπωσιακός προβολέας, η καφέ δερμάτινη σέλα και η διασπορά μπρούτζινων και ξύλινων εξαρτημάτων, δεν είναι δύσκολο να το φανταστούμε έτοιμο να παρουσιάζεται σε κάποιο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας!

 

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε ένα ειδικό site που ετοίμασε ο κατασκευαστής για τα δυο μοντέλα.

Επόμενο άρθρο »

Quadro4

« Προηγούμενο άρθρο

Honda Bulldog

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα