• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκδρομή στο Mugello και δώρο-έκπληξη!
Δυο τυχεροί θα βρεθούν στα pits!
Νέα Αγοράς 21/04/2015 - 14:05

Η ζήτηση για οργανωμένες εκδρομές πραγματικά έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, πάντα αναφορικά με τις προηγούμενες χρονιές!

 

Η καταπληκτική εμφάνιση και η νίκη του Valentino Rossi στο Qatar κάνει τους φίλους του Ιταλού σούπερ σταρ να τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση και πάρα πολλοί είναι αυτοί που μας ρωτάνε καθημερινά για μια εκδρομή στις πίστες του Παγκοσμίου.

 

Φυσικά το Mugello είναι στα χείλη όλων! Εκεί όπου η μαγική ατμόσφαιρα, η λατρεία στο όνομα Rossi και η συμπαράσταση του «κίτρινου λαού» δεν έχει προηγούμενο και αναδεικνύει περίτρανα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγαλείο του ανθρώπου (πρώτα) και του αναβάτη Valentino Rossi!

 

Εμείς από την πλευρά μας, καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία με το grazytravel.gr και διοργανώνουμε εκδρομή στο Mugello από τις 28 Μαΐου μέχρι και τις 2 Ιουνίου, με τιμή μόνο 425€!

 

Όμως δεν σταματάμε εδώ! Το motograndprix.gr και το περιοδικό MOTOGP WORLD θα κάνουν κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες στην εκδρομή του Mugello και 2 τυχεροί θα λάβουν ειδικά πάσα για να μπορέσουν να μπουν στο χώρο του paddock της Ιταλικής πίστας!

 

 

Διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση του πρακτορείου:

 

Μοτοσυκλετιστές της χώρας, λάτρεις των ΜΟΤΟ GP γρηγορείτε!!

 

Κλείστε σήμερα μια θέση στο καραβάνι για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας στην πίστα της γειτονιάς μας. Στην "παιδική χαρά" του Βαλεντίνο Ρόσι και όλων των άλλων Ιταλών πιλότων.

 

Ένα πραγματικά ξεκούραστο και ευχάριστο ταξίδι χωρίς άπειρα χιλιόμετρα, με "άρωμα" κρουαζιέρας και τουριστικής περιήγησης στην Φλωρεντία.

 

Εσείς εκτός απο το σέρβις, τα μπαγκάζια και το γυάλισμα της μοτοσυκλέτας σας δεν εχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στο travel-sports!

 

Έχουμε ήδη κρατήσει τα εισιτήρια των πλοίων, έχουμε διαλέξει εξαιρετικά και οικονομικά καταλύματα, έχουμε βγάλει εισιτήρια αγώνων για την πίστα και εχουμε χαράξει πορεία με ευθείες, στροφιλίκια και πολλές πολλές στάσεις για καφεδιές.

 

 

* Για γκρούπ άνω των 12 μηχανών έχει προβλεφθεί συνοδευτικό όχημα (VAN) για μεταφορά αποσκευών και γενική υποστήριξη

 

** Ελάτε και χωρίς μοτοσυκλέτα. Μετά από αρκετά αιτήματα εκτός απο VAN υποστήριξης θα υπάρξει και VAN μεταφοράς προσώπων. Το κόστος θα είναι 460 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνει και το πακέτο αυτών που θα μετακινηθούν με δικά τους οχήματα.

 

*** Η επιλογή 4κλινης εσωτερικής καμπίνας έχει ένα επιπλέον κόστος της βασικής τιμής του πακέτου +119 ευρώ, 4κλινης εξωτερικής +136 ευρώ, 2κλινης εσωτερικής +189 ευρώ και 2κλινης εξωτερικής +228 ευρώ πάντα ανά άτομο

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδρομή, πατήστε εδώ!

Επόμενο άρθρο »

Η Piaggio Hellas επιβραβεύει τους πελάτες της!

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΕΡΡΕΣ 30/5,31/5&1/6:ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA