• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar MotoGP ΕΔ1: To 1-2 η Honda
Πρώτος ο Marquez, ευχάριστη έκπληξη ο A.Espargaro!
Νέα 26/03/2015 - 21:58

Το 1-2 έκανε η Repsol Honda στα πρώτα - και μοναδικά για σήμερα - ελεύθερα δοκιμαστικά της μεγάλης κατηγορίας, με τον Marc Marquez να κάνει ένα πολύ καλό 1:55.281 και να επικρατεί για μόλις 76 χιλιοστά του ανανεωμένου Dani Pedrosa.

 

Την ευχάριστη έκπληξη έκανε ο Aleix Espargaro ο οποίος παρά το ότι έχανε περίπου 20χλμ/ώρα (!!) από την Honda, κατάφερε να αναδείξει και πάλι την ικανότητά του στα κομμάτια της πίστας με τις στροφές και να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο: 1:55.685!

 

Ο τρίτος κατασκευαστής, η Yamaha, είχε ως κορυφαίο της εκπρόσωπο τον Jorge Lorenzo, ο οποίος έμεινε μπροστά από τον Cal Crutchlow μόλις για 0.120δ. Ο Βρετανός ήταν ο πρώτος μη Ισπανός στην πρώτη πεντάδα.

 

Ο Danilo Petrucci αντιμετώπισε προβλήματα με την πρώτη του μοτοσυκλέτα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και βγήκε με τη δεύτερη για να εντυπωσιάσει με το 1:55.939 που του χάρισε την έκτη θέση και τον τίτλο της καλύτερης Ducati. Ο Ιταλός, όπως και ο Aleix, εκμεταλλεύτηκαν το πιο μαλακό λάστιχο.

 

Η καλύτερη GP15 ήταν αυτή του Andrea Dovizioso που ήταν και ο τελευταίος που «γύρισε» στο 1:55. Το δίδυμο της Ducati δεν έβαλε το πιο μαλακό ελαστικό σήμερα. Οι Yonny Hernandez, Valentino Rossi και Andrea Iannone έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto3 ΕΔ2: Κυριάρχησε ο Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto2 ΕΔ1: Απόλυτο χρόνο ο Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα