• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Η συνέντευξη τύπου
Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές
Νέα 25/03/2015 - 19:09

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez, μαζί με τους Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso, Aleix Espargaro και Cal Crutchlow, έδωσαν το παρόν σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν την έναρξη του πρώτου Γύρου του Πρωταθλήματος.

 

Ο Marquez τόνισε ότι νιώθει «...καλύτερα από πέρυσι» και πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η φετινή σεζόν θα είναι συναρπαστική, καθώς όλοι θα είναι πιο κοντά σε σχέση με πέρυσι. Ο αναβάτης της Repsol Honda πρόσθεσε ότι του αρέσει να μάχεται με πολλούς αντιπάλους στον αγώνα, αντί για μόνον ένα, διότι έτσι «...έχει περισσότερη πλάκα».

 

Επιπρόσθετα, υπογράμμισε ότι μέχρι να ξεκινήσουν οι Ευρωπαϊκοί αγώνες θα έχουμε σαφέστερη εικόνα για τη δυναμική της κάθε μοτοσυκλέτας και του αναβάτη της, ενώ τότε θα έχει αρχίσει να διαφαίνεται ποιοί θα είναι φέτος οι διεκδικητές του Τίτλου.

 

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi, παρομοίασε τον εναρκτήριο Γύρο σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο και συμφώνησε ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο αμφίρροπο από πέρυσι. Τέλος, έφερε στη μνήμη του τα δυο προηγούμενα χρόνια και τις μάχες του με τον Marquez, σημειώνοντας ότι ανυπομονεί να τον αντιμετωπίσει και πάλι στην πίστα.

 

Από την πλευρά του, ο ομόσταυλος του Vale, Jorge Lorenzo, υπογράμμισε ότι είναι «...σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ και πέντε κιλά πιο ελαφρύς», κάτι το οποίο ελπίζει ότι θα φανεί στις ευθείες. Παράλληλα, δήλωσε ότι ελπίζει να έχει «...μάθει από την πτώση στο Qatar πέρυσι» ενώ σημείωσε ότι είναι χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα του και με τη δουλειά που έχει κάνει με την ομάδα του από το τέλος της περασμένης σεζόν.

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν «...χαρούμενος που τερμάτισε στην πρώτη θέση στο τεστ του Qatar» και παρά το ότι χρειάζεται να δουλέψουν στην Ducati στη σταθερότητα, εν τούτοις θεωρεί ότι φέτος θα είναι πιο ανταγωνιστικοί και ότι «...υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης της μοτοσυκλέτας». Τέλος, ο Ιταλός είπε ότι η GP15 θα είναι «...γρήγορη όχι μόνο στις κατατακτήριες, αλλά και στον αγώνα».

 

Ο Aleix Espargaro της Suzuki, σημείωσε ότι είναι «...ενθουσιασμένος που ξεκινά τη σεζόν ως εργοστασιακός αναβάτης», αν και παραδέχτηκε ότι θα είναι «...δύσκολο να παλεύουμε για βάθρο στους πρώτους αγώνες» διότι στόχος τους θα είναι η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας για να παρουσιαστούν πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια.

 

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι η εργοστασιακή του Suzuki είναι πιο αργή από την OPEN Yamaha με την οποία αγωνιζόταν πέρυσι (και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή της υποκατηγορίας) αλλά έσπευσε να πει ότι προτιμά την τωρινή του μοτοσυκλέτα, καθώς το πλαίσιό της είναι πολύ καλύτερο και με περισσότερες δυνατότητες.

 

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Cal Crutchlow, έκανε τους πάντες να γελάσουν με την απάντησή του στην ερώτηση πως θα περιέγραφε την CWM LCR Honda του, «...άσπρη!» Στη συνέχεια δήλωσε ότι ήδη νιώθει «...άνετα στη νέα του μοτοσυκλέτα» και αυτό οφείλεται στη δουλειά που τόσο αυτός, όσο και η ομάδα του, έκαναν κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 

Ο Βρετανός αναβάτης πρόσθεσε ότι θα πιέσει από το ξεκίνημα της σεζόν για μια θέση στο βάθρο, ενώ προφανώς - καθώς περνά ο καιρός - και θα εξοικειώνεται περισσότερο με την RC213V, θα βελτιώνεται κι άλλο.

 

Το πρώτο αγωνιστικό Σ/Κ ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει τέσσερεις ημέρες. Εδώ, μπορείτε να δείτε τις ημέρες και τις ώρες των μεταδόσεων! 

Επόμενο άρθρο »

Έχασε το μεγάλο του χορηγό ο Aspar!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Θα τα πάμε καλά στο Qatar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα