• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test: Ημέρα 2
Ο Lowes πρώτος στην πίστα που στέγνωνε
Νέα 19/03/2015 - 09:43

Για δεύτερη συνεχή ημέρα οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είχαν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες συνθήκες, καθώς μόλις στα δέκα τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου άρχισε να στεγνώνει η αγωνιστική γραμμή της πίστας.

 

Στο μεσοδιάστημα μέχρι να ξαναρχίσει να βρέχει στην Jerez, ο Sam Lowes κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο των δοκιμών, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:44.129.

 

Ο Βρετανός, δεύτερος στα συνδυασμένα αποτελέσματα στο 1ο τεστ της Jerez, έκανε 22 γύρους προτού επιστρέψει στο γκαράζ του λόγω των δυσμενών συνθηκών.

 

Ο Jonas Folger, δεύτερος χτες, ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον αντίπαλό του, με τον Ελβετό αναβάτη τον Thomas Luthi να ολοκληρώνει στην τρίτη θέση.

 

Τέσσερα δέκατα πίσω από τον Luthi, στην 4η θέση, βρίσκουμε τον Takaaki Nakagami, με τον Randy Krummenacher να είναι 5ος και 1,580δ μακριά από τον πρώτο.

 

Ο ομόσταυλος του Nakagami, ο Azlan Shah, έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο της ημέρας, μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Tito Rabat, ο οποίος και πάλι έκανε πολλούς γύρους μέσα στην πίστα: 53, όπως και χτες!

 

Ο Dominique Aegerter ήταν όγδοος, μπροστά από τον πρώτο την Τρίτη, Julian Simon. Τη δεκάδα έκλεισε ο περσινός δευτεραθλητής Mika Kallio

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Notis55: Θετικό το πρώτο τεστ, παρά τις δυσκολίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα