• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Ο Aspar παρουσιάζει την “Team Mahindra”
"Η συμφωνία είναι να γίνουμε εργοστασιακή ομάδα"
Νέα 18/03/2015 - 14:50

Η «Mapfre Team Mahindra» παρουσίασε τα επίσημα χρώματά της για τη νέα σεζόν και πλέον θα στεγάζεται στο γκαράζ της ομάδας του Aspar, όντας η εργοστασιακή ομάδα του Ινδού κατασκευαστή, ο οποίος έκλεισε τη δική του ομάδα για να ρίξει το βάρος αποκλειστικά στην εξέλιξη.

 

Στις φωτογραφίες, τους τρεις αναβάτες της ομάδας - Juanfran Guevara, Jorge Martin και Francesco Bagnaia - πλαισιώνουν το αφεντικό της ομάδας, Jorge Martinez “Aspar”, ο CEO της Mahindra Mufaddal Choonia και εκπρόσωποι του μεγάλου χορηγού της ομάδας, της Mapfre.

 

«Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το 2015 νιώθοντας πολύ χαρούμενοι κι ενθουσιασμένοι, διότι αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό και καινούργιο project για την Moto3. Η συμφωνία μας με την Mahindra είναι να γίνουμε η εργοστασιακή ομάδα», σχολίασε ο Aspar.

 

«Κάναμε καταπληκτική δουλειά τους τελευταίους μήνες και η μοτοσυκλέτα έχει εξελιχθεί πολύ. Ελπίζω οι αναβάτες μας να συνεχίσουν το ίδιο καλά όπως έκαναν στα χειμερινά τεστ και να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν δίνοντας μάχες για τις πρώτες θέσεις».

 

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Mapfre, την Mahindra, την MRW και όλους τους χορηγούς μας για τις προσπάθειές τους, διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Ελπίζω η νέα σεζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες».

Επόμενο άρθρο »

Notis55: Θετικό το πρώτο τεστ, παρά τις δυσκολίες!

« Προηγούμενο άρθρο

H GP15 είναι αληθινή Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα