• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η ομάδα του Gresini για το 2015
Νέα χρώματα και επιστροφή σε μοτοσυκλέτα της Honda
Νέα 18/03/2015 - 12:54

Με την Go&Fun να αποτελεί παρελθόν, η ομάδα του Gresini στην Moto3 έκανε χτες τα αποκαλυπτήρια των νέων της χρωμάτων για το 2015, χρονιά κατά την οποία θα επιστρέψει σε μοτοσυκλέτα της Honda.

 

Ο Gresini συνεχίζει στην Moto3 με δυο νεαρούς και ταλαντούχους Ιταλούς αναβάτες. «Προφανώς κι έχουμε πολλές προσδοκίες για τον Enea Bastianini, τη μεγάλη αποκάλυψη της περασμένης σεζόν ο οποίος κέρδισε και τον τίτλο του rookie της χρονιάς. Είναι ακόμα πολύ νέος και φέτος έχει περισσότερες ευθύνες στους ώμους του».

 

«Θεωρώ όμως ότι έχει όλα τα εφόδια για να μπορέσει να παλέψει για τις πρώτες θέσεις. Χτίζουμε την ομάδα γύρω από αυτόν και μπορούμε να υπολογίζουμε στη δυναμική της μοτοσυκλέτας που κέρδισε πέρυσι το Πρωτάθλημα, στην Honda NSF250RW».

 

Το νέο πρόσωπο στο γκαράζ της ομάδας είναι ο Andrea Locatelli. «Πιστεύω πολύ και στον Andrea, ο οποίος με το που ήρθε στην ομάδα έδειξε αμέσως μεγάλο ενθουσιασμό και επιθυμία για να πετύχει. Πραγματικά μ’ αρέσει η θετική προσέγγιση που έχει αυτό το παιδί».

 

«Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαραίτητη για να πετύχεις μεγάλα πράγματα. Ο Andrea προέρχεται από μια περίπλοκη σεζόν, αλλά είμαι βέβαιος ότι στην ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο».

Επόμενο άρθρο »

H GP15 είναι αληθινή Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

SuperEnduro: Έκτος ο Gibert στην Γαλλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα