• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Αναμφίβολα πολύ θετικό τεστ
Είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα στο Qatar
Νέα 17/03/2015 - 16:21

Η βροχή χτες, τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στην πίστα Losail του Qatar, εμπόδισε τους αναβάτες να βγουν στην πίστα και να κάνουν τις προγραμματισμένες εργασίες και προσομοιώσεις αγώνα.

 

Στη συγκεκριμένη πίστα η χρήση βρόχινων ελαστικών δεν αποτελεί επιλογή, εξαιτίας των προβολέων στην πίστα που δημιουργούν αντανακλάσεις στη βρεγμένη επιφάνεια.

 

Παρά το ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ό,τι είχε προγραμματίσει για την τελευταία ημέρα, ο Andrea Iannone έφυγε ικανοποιημένος από το Qatar τόσο για την τρίτη του θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, όσο και για την αίσθησή του πάνω στην GP15.

 

«Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκαν αυτές οι δυο ημέρες των δοκιμών, οι οποίες ήταν αναμφίβολα πολύ θετικές. Τα πήγαμε καλά και καταφέραμε να βελτιώσουμε την αίσθησή μας πάνω στην GP15».

 

«Είμαι όμως απογοητευμένος που δεν κατάφερα να εκμεταλλευτώ αυτή την τελευταία ημέρα, που ήταν σημαντική για εμάς. Είχαμε σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να διορθώσουμε κάτι μικρά θέματα, αλλά δυστυχώς η βροχή μας χάλασε τα σχέδια».

 

«Είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω σ’ αυτήν εδώ την πίστα σε περίπου δέκα ημέρες».

Επόμενο άρθρο »

Θετικά αποτελέσματα για την SUZUKI ECSTAR

« Προηγούμενο άρθρο

“Αγωνιά” ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα