• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kawasaki: Περιμένουμε καθαρή μάχη!
Ανάμεσα στους Jonathan Rea και Tom Sykes
Νέα 17/03/2015 - 13:40

Το αφεντικό στην ομάδα της Kawasaki στα SBK, Guim Roda, περιμένει μια «καθαρή» μάχη φέτος, ανάμεσα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2013 Tom Sykes - στην τέταρτή του σεζόν στην ομάδα - και στον νεοφερμένο Jonathan Rea, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν με μια νίκη και μια δεύτερη θέση στο Phillip Island.

 

Ο Roda φαίνεται σαν να θέλει να προλάβει καταστάσεις σαν και αυτές που έζησαν στο γκαράζ των πράσινων προς τα τέλη της σεζόν του 2014, όταν «άρχισαν τα όργανα» ανάμεσα στον Tom Sykes και στον απελθόντα Loris Baz, τον οποίο θα βλέπουμε φέτος στο MotoGP.

 

Θυμίζουμε ότι ο Loris Baz είχε αγνοήσει τις εντολές της ομάδας στους δυο τελευταίους Γύρους του περσινού Πρωταθλήματος και κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν βοήθησε τον Sykes να διεκδικήσει τον Τίτλο, ο οποίος πήγε εν τέλει στον Sylvain Guintoli και στην Aprilia.

 

Μιλώντας λίγες ημέρες πριν την έναρξη του δεύτερου Γύρου στην Ταϋλάνδη, το αφεντικό της ομάδας τόνισε ότι ο στόχος της Kawasaki για τη φετινή σεζόν, πρέπει να είναι να εξασφαλίσουν ότι και οι δυο αναβάτες τους θα έχουν καλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 

«Από την πλευρά της ομάδας, ο στόχος μας είναι να είμαστε πάντα μπροστά από τους άλλους κατασκευαστές, έτσι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ό,τι εργαλεία έχουμε για να καταστήσουμε κάτι τέτοιο εφικτό», τόνισε ο Guim Roda. «Δεν είναι σημαντικό για εμάς η θέση τους, αρκεί να κατανοήσουν το ρόλο τους στην ομάδα. Πρέπει να έχουν και τις δυο μοτοσυκλέτες στο βάθρο όσο πιο συχνά γίνεται και να μάχονται καθαρά στην πίστα».

Επόμενο άρθρο »

“Αγωνιά” ο Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

“Αρκετά σίγουρος” ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα