• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rabat: Μ’ αρέσουν οι προκλήσεις!
Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να υπερασπιστώ τον Τίτλο
Νέα 10/03/2015 - 13:59

Ο Tito Rabat (στη μέση της φωτογραφίας) γνωρίζει πολύ καλά ότι η υπεράσπιση του Τίτλου του φέτος, θα είναι ένα αρκετά πιο δύσκολο εγχείρημα από την κατάκτησή του την περασμένη χρονιά!

 

Ο Ισπανός άσος της Marc VDS παραμένει στην Moto2 και θα γίνει ο πρώτος αναβάτης που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον Τίτλο του από το 2010, όταν η μεσαία κατηγορία μετονομάστηκε σε Moto2.

 

«Κάθε μέρα η αίσθησή μου είναι και καλύτερη», σχολίασε στους παρευρισκομένους δημοσιογράφους στην παρουσίαση των ομάδων της Marc VDS την περασμένη εβδομάδα.

 

«Στην αρχή της σεζόν θα είναι κάπως δύσκολο για εμένα, αλλά σιγά-σιγά νιώθω καλύτερα και αντέχω περισσότερο. Νομίζω ότι εγώ και η μοτοσυκλέτα είμαστε σε καλό δρόμο».

 

«Ποτέ δεν ξέρεις στα σίγουρα. Ο καθένας δοκιμάζει διάφορα με τη μοτοσυκλέτα του και νομίζω ότι θα δούμε πιο πολλές μάχες, σε σχέση με πέρυσι. Πάντα πρέπει να πιέζεις δυνατά, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο. Μου αρέσουν όμως οι προκλήσεις».

 

Στα προηγούμενα τεστ σε Valencia και Jerez, ο Tito Rabat πήρε την τρίτη θέση και καθώς προετοιμάζεται για την 5η του σεζόν στη μεσαία κατηγορία, φαίνεται σίγουρος ότι γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει για να έχει μια επιτυχημένη σεζόν.

 

«Πριν την περσινή χρονιά δεν ήμουν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά όλοι έλεγαν ότι ήμουν το φαβορί. Ήμουν τρίτος το 2013, αλλά όλοι με έχριζαν φαβορί. Δεν είχα κερδίσει τίποτα μέχρι τότε. Τώρα που έχω κερδίσει, ξέρω ότι πρέπει να μείνω απολύτως συγκεντρωμένος σ’ εμένα και όχι στους άλλους».

 

«Στο παρελθόν η πορεία προς τη νίκη ήταν ομιχλώδης. Πολλά όμως άλλαξαν από τότε. Τώρα γνωρίζω καλά ότι πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος», πρόσθεσε ο Ισπανός άσος της Marc VDS Racing.

 

Μετά την αποχώρηση του Mika Kallio από την ομάδα, ο Rabat θα έχει ως ομόσταυλό του έναν πολύ καλό του φίλο: τον Alex Marquez, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto3!

 

«Ο Alex θα είναι εκεί από την αρχή. Τα έχει πάει πολύ καλά από την αρχή. Έρχεται από την Moto3 που η μοτοσυκλέτα είναι κοντινή. Προφανώς και έχει πιο πολύ βάρος, ενώ και η δύναμη είναι τέσσερεις φορές μεγαλύτερη, απ’ ό,τι είχε συνηθίσει».

 

«Αλλά είναι μεγαλόσωμος κι έχει τη δύναμη να σηκώνει τη μοτοσυκλέτα. Μαθαίνει στο σπίτι του με τον αδερφό του κι όλη του την οικογένεια. Έχει ό,τι χρειάζεται για να είναι στους πρώτους και δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το καταφέρει».

Επόμενο άρθρο »

Schwantz: Επίθεση σε κάθε ευκαιρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιούς να προσέξουμε φέτος (Μέρος 2ο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα