• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έφτασε στην Ελλάδα η νέα Scrambler!
Παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο Θησείο!
Τεστ-Μοντέλα 05/03/2015 - 15:44

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας Ducati Scrambler επί ελληνικού εδάφους!

 

Σε μια όμορφη εκδήλωση που ετοίμασε η Kosmocar στο Θησείο, οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το νέο μοντέλο, στο οποίο ποντάρει πολλά το εργοστάσιο από το Borgo Panigale!

 

Με το καινούργιο αυτό μοντέλο, η Ducati ανοίγεται προς ένα ευρύ κοινό μοτοσυκλετιστών, τόσο στους πιο έμπειρους όσο και σε αυτούς που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, παρουσιάζοντας μια διασκεδαστική και εύκολη στην εκμάθηση μοτοσυκλέτα.

 

Η Ducati Scrambler είναι κάτι παραπάνω από μια μοτοσυκλέτα για το εργοστάσιο. Είναι ένα ολόκληρο σύμπαν δημιουργικότητας και ελευθερίας  έκφρασης του αναβάτη της.

 

Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι άνθρωποι της εταιρείας, είναι ένα μοντέλο-εξέλιξη της παλιάς μοτοσυκλέτας, ακριβώς όπως θα ήταν αυτή αν δεν σταμάταγε ποτέ η παραγωγή της.

 

Το στυλ της χαρακτηρίζεται «μετά-κληρονομικό» (post-heritage), μια σύνθεση δηλαδή όλων των καλών στοιχείων του παρελθόντος, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας μοναδικής και σύγχρονης μοτοσυκλέτας.

 

Με την Scrambler, η Ducati θέλει να μας επιστρέψει στο παρελθόν και στην απόλυτη ουσία της μοτοσυκλέτας: δυο τροχοί, ένα πλατύ τιμόνι, ένας απλός κινητήρας και τεράστιες δόσεις διασκέδασης! 

Επόμενο άρθρο »

SUZUKI UH200 ABS BURGMAN

« Προηγούμενο άρθρο

Quadro 4 – PLANET EXPLORER 6 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα