• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Ο Spies είχε την καλύτερη στρατηγική στο Α’ σκέλος
Ο Αμερικανός Ben Spies με την Yamaha του πέρασαν πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά σχεδόν 8’’ από τον δεύτερο Shane Byrne
Νέα 21/06/2009 - 12:14

Ο Αμερικανός BenSpies με την Yamaha του πέρασαν πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά σχεδόν 8’’ από τον δεύτερο ShaneByrne και την Ducati 1098R, οι οποίοι προηγήθηκαν με τεράστια διαφορά από το ξεκίνημα μέχρι μετά τη μέση του αγώνα.

Όταν όμως η πίστα άρχισε να στεγνώνει ο Βρετανός έκανε το λάθος και συνέχισε να οδηγεί με τα βρόχινα λάστιχα, ενώ ο Αμερικανός ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στα πιτς και άλλαξαν μοτοσυκλέτα, για να οδηγήσει ταχύτατα με τα σλικς. Τη λάθος στρατηγική του Βρετανού ακολούθησε και ο Ισπανός RubensXaus που οδήγησε για την BMW τον αγώνα, για αρκετούς γύρους, με intermediate (μεσαία) λάστιχα. Στο τέλος βλέποντας ότι χάνει το παιχνίδι μπήκε στα πιτς, άλλαξε μοτοσυκλέτα και έμεινε πολύ πίσω.

Στην 3η θέση τερμάτισε ο MichelFabrizio με την εργοστασιακή Ducati, κρατώντας με νύχια και με δόντια πίσω του τον πολύ καλό JacubSmrz με την ιδιωτική Ducati, που και αυτός άλλαξε μοτοσυκλέτα πολύ αργά.

Ο Haga (Ducati) από την πλευρά του άλλαξε σχετικά νωρίς, αλλά ήδη είχε μείνει πολύ πίσω στο βρεγμένο σκέλος του αγώνα και απλά κατάφερε να πάρει την 5η θέση περνώντας στον τελευταίο γύρο τον συμπατριώτη του Kagayama που κράτησε ψηλά το γόητρο της Suzuki.

Rea (Honda), Sykes (Yamaha), Nakano (Aprilia), Lagrive (Honda), έκλεισαν τη δεκάδα, με τον Biaggi και την Aprilia να μένουν μόλις 13οι, μετά από εντελώς λάθος στρατηγική.

Το 2ο σκέλος που θα αρχίσει σε λίγο, από ότι φαίνεται θα γίνει με την πίστα εντελώς στεγνή, οπότε θα έχουμε ένα ακόμη ενδιαφέροντα αγώνα.

 

 

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ PIRELLI – MISANO: Ο 22χρονος Jonathan Rea πήρε τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Tο «όχι» του Melandri και το όνειρο του Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα