• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Puniet: Φριχτό Σ/Κ!
Πονούσα παντού και είχα και arm-pump!
Νέα 25/02/2015 - 11:37

Ο νεοφερμένος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK, Randy de Puniet, είχε ένα «φριχτό» Σ/Κ στο Phillip Island, όπως το περιέγραψε ο ίδιος!

 

Ο Γάλλος αγωνίστηκε τραυματίας μετά τη σφοδρή πτώση που είχε στις δοκιμές στην πίστα της Αυστραλίας, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και πρόβλημα με arm-pump στο χέρι του.

 

Στον πρώτο αγώνα ο De Puniet έπεσε από 8ος στην 17η θέση, μετά από μια επαφή που είχε με τον Leon Camier, ενώ στο δεύτερο ανέβηκε στην έβδομη θέση. Παρά ταύτα ο ίδιος θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την Αυστραλία!

 

«Ήταν μια φριχτή Κυριακή. Πονούσα πολύ και ο πρώτος αγώνας ήταν σκέτη καταστροφή. Μετά από έξι γύρους δεν μπορούσα να οδηγήσω επειδή πονούσα παντού συν του ότι είχα arm-pump. Προσπάθησα να πάρω μια καλή θέση, να μείνω μέσα στη δεκάδα».

 

«Δυστυχώς όμως με χτύπησε ο Camier και ανοίχτηκα και τερμάτισα στην 17η θέση. Δεν ήμουν σίγουρος για τη φυσική μου κατάσταση πριν τον δεύτερο αγώνα, αλλά τελικά τα κατάφερα και πήρα την έβδομη θέση».

 

«Μέχρι τα μισά του αγώνα ήμουν τέσσερα δευτερόλεπτα από τον πρώτο, αλλά μετά άρχισα να δυσκολεύομαι. Προσπάθησα να διατηρήσω έναν καλό ρυθμό και τερμάτισα στην έβδομη θέση».

 

«Τώρα είναι ώρα να αναρρώσω και να ετοιμαστώ για την Ταϋλάνδη. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και ειδικά την Clinica Mobile που με βοήθησε να αγωνιστώ αυτό το Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

GP15: Θα είναι στον πρώτο αγώνα;

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang2 Ημέρα 3: Οι χρόνοι στις 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα